Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden DATAUTSTYR Skjermer LED 26-28" Yashi Pioneer Curved 27" IPS
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Yashi Pioneer Curved 27" IPS 1ms, 144Hz, 350cd, HDMI, DisplayPort,  VGA, demobrukt (YZ2709-Demo)
Varenummer:
YZ2709-Demo

Yashi Pioneer Curved 27" IPS 1ms, 144Hz, 350cd, HDMI, DisplayPort, VGA, demobrukt

Demobrukt
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse


Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.Yashi Pioneer Curved 27" IPS

Elegant og minimalistisk design

Det ultralette panelet med den ultratynne rammen gir den spektakulære "all-image"-effekten for et design som er typisk for Pioneer serien.
 

144 Hz Monitor

144 Hz oppdateringsfrekvens og 1ms responstid sikrer video og spill uten draffekter, selv i de mest dynamiske scenene. For brukere med AMD grafikkort er det også klargjort for Freesync-teknologi.
 

Forebygging av synsforstyrrelser

Bildekvaliteten og LBL-filteret som reduserer utslipp av blått lys, minimerer tretthet og tretthet i øyet. Den høye energien i blått-violett lys i smalbåndet 415-455 nm er spesielt skadelig for øynene. En viktig funksjon for produkter beregnet til intensiv bruk av brukere som bruker mye tid foran datamaskinen.
 

En ny visjonserfaring

Det buede panelet gir følelsen av å være midt i handlingen, for en altoppslukende visjonsopplevelse med høy grad av realisme.
 

Høykvalitets farger og bilder

Panelet er laget med In Plane Switching-teknologi: det gir høye kontraster, kromatisk glans og ensartethet av fargetemperaturer.
 

Energy Saving

er en ECO-vennlig teknologi: lyset sendes ut med høyeffektive lysdioder, noe som gjør det mulig å redusere energiforbruket betydelig.


*Yashi Electronics er en stor elektronikkprodusent som har spesialisert seg på LCD paneler til private og bedrifter. Selskapets produkter er mye brukt på ulike felt som børser, trafikkontrollsentre, mediesenter, militære systemer, banker, sykehus, o.l. Yashi sine produkter eksporteres til USA, Europa, Sørøst-Asia, Midtøsten, Afrika og Sør-Afrika.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.