Du er her Forsiden Yashi Pioneer 32" 4K HDR10
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Yashi Pioneer 32" 4K HDR10 AHVA, 2ms, 60Hz, 350cd, 2x HDMI, 2x DisplayPort - Demo (YZ3240-Demo)
Varenummer:
YZ3240-Demo

Yashi Pioneer 32" 4K HDR10 AHVA, 2ms, 60Hz, 350cd, 2x HDMI, 2x DisplayPort - Demo

Demovare
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse


Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.Yashi Pioneer 32" 4K/UHD

4K Ultra HD-teknologi, med dens realisme og fargedybde, er nå tilgjengelig for alle med Yashis Pioneer 32" 4K-skjerm.

Perfekt for grafiske designere og redigerere, men også ideell for hjemmebruk takket være sine fremragende multimedieytelse.
 

Hyper-realisme

AHVA-teknologien garanterer fargedybde (1 milliard farger) og god innsynsvinkel. Den beste funksjonen er "det perfekte svarte" som slår av dioden bak pikselet.

Den eksepsjonelle dynamiske responsen sikrer flyt til video og bevegelige bilder, uten draeffekter, takket være responstiden på 1ms og "Flicker-free"-teknologi. For brukere med AMD grafikkort er det også klargjort for Freesync-teknologi.
 

Ikke bare Ultra Definition

YASHI Pioneer 4K integrerer et 10-bits RGB-panel som gir bedre fargedybde (over 1 milliard farger), med mer naturlige nyanser blant de forskjellige tonene for hyperrealistiske bilder.
 

HDR - High Dynamic Range

Denne teknologien forbedrer farger og kontrast i et høyere område enn standard. HDR-algoritmene påvirker kontrast og lysstyrke, fremhever detaljene på alle områder, men uten å markere haloer i områder med sterke variasjoner.
 

Forebygging av synsforstyrrelser

Bildekvaliteten og LBL-filteret som reduserer utslipp av blått lys, minimerer tretthet og tretthet i øyet. Den høye energien i blått-violett lys i smalbåndet 415-455 nm er spesielt skadelig for øynene. En viktig funksjon for produkter beregnet til intensiv bruk av brukere som bruker mye tid foran datamaskinen.


*Yashi Electronics er en stor elektronikkprodusent som har spesialisert seg på LCD paneler til private og bedrifter. Selskapets produkter er mye brukt på ulike felt som børser, trafikkontrollsentre, mediesenter, militære systemer, banker, sykehus, o.l. Yashi sine produkter eksporteres til USA, Europa, Sørøst-Asia, Midtøsten, Afrika og Sør-Afrika.