Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot

Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot (HUTT-W66)
Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot (HUTT-W66)
Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot (HUTT-W66)
Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot (HUTT-W66)
Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot (HUTT-W66)
Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot (HUTT-W66)
NYHET
Varenummer:
HUTT-W66
EAN:
6971820280535

Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot

  • Kan brukes på vinduer, fliser, speil, dører mm.
  • 8 meter sikkerhetstau
  • Back-up-batteri
inkl. mva
2 990,-
3 stk Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Nyt plettfrie vinduer uanstrengt og med lynets hastighet med Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot. Enheten er egnet for rengjøring av glass, keramiske fliser, speil, tredører, marmor, rustfritt stål og andre fasadematerialer. På bare noen få minutter rengjør den enkelt én kvadratmeter overflate. Den renser nøyaktig skitt og flekker, inkludert fugleskitt, regnflekker, sand og støv. Etter rengjøring etterlater enheten et skinnende rent vindu uten striper.

Du starter ganske enkelt Hutt W66 med et knappetrykk og robotens vindusvask bestemmer sin egen vei på den mest optimale måten. Fordi enheten er i stand til å skape et kraftig vakuum, kan den rengjøre vinduer i vertikale posisjoner. Med sikkerhetskabelen kan du til og med bruke W66 til å rengjøre vinduer på utsiden! Den automatiske vindusvaskeren analyserer nøyaktig overflatetypen ved hjelp av FREESCALE-trykksensorer, slik at den kan justere sugekraften uavhengig. Med en maksimal sugekraft på 2600 Pa takket være den høykvalitets børsteløse motoren, fester enheten seg alltid godt og trygt til vinduet.

Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot har to hjul som den beveger seg nøyaktig over overflaten med. Fordi den er utstyrt med spesielle HUTTPLANING 2.0-sensorer, oppdager den hindringer, bremser ned i kantene og går tilbake når rengjøringen er fullført. W66 selv oppdager og kartlegger hele overflaten av vinduet.

Xiaomi Hutt W66 smart vindusvaskerobot har en 150 ml intelligent vanntank som lar enheten rengjøre et stort område uten problemer. I tillegg har den 8 sett med sprøytepunkter som sprayer vannet jevnt på overflaten og holder kluten godt fuktet til enhver tid. Hutt W66 kan også rengjøre sterkt tilsmussede vinduer først uten vann og deretter bytte til en modus med vann. Enheten fungerer med en 8-meters kabel, men kommer også med solid batteri som driver enheten i 20 minutter når strømforsyningen er frakoblet.

  • Egnet for rengjøring av mange overflater
  • Analyserer overflaten og justerer sugekraften takket være FREESCALE trykksensorene
  • Rengjør en overflate på 1 m2 på bare noen få minutter
  • Planter sin rute nøyaktig over overflaten
  • Virker i 20 minutter uten strøm
Se produsentens nettside for mer informasjon.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.