Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden EKTE GAMING Vannkjøling

Vannkjøling

Vannkjøling av prosessor eller vannkjøling av skjermkort har lenge vært noe for spesielt interesserte, men det er blitt mer og mer vanlig med vannkjøling i Norge i løpet av de siste årene. Teknologien er også blitt bedre, slik at fordelene er blitt flere, uten at det lenger hefter noen ulemper ved vannkjølingen.Hvordan fungerer vannkjøling?

Vannkjølingen av PC-en fungerer på et enkelt vis, ved at det bygges opp en sirkulasjonskrets av væske. Strømmen av kjølevæske går deretter til en radiator som kjøles av luftstrømmen fra en vifte eller flere, og overskuddsvarmen slippes ut i omgivelsene. Vi gir deg et stort utvalg av vannkjølingsanlegg som kan bygges inn i PC-en etterpå. De fleste forskjellige kjøleblokkene er laget for å passe på spesielle typer hovedkort og kabinetter, men du finner også mer generiske deler som kan tilpasses til mange forskjellige byggesett. Asus lager for eksempel egen vannkjøling som passer til ASUS ROG–hovedkort, mens Corsair lager PC kjøling som passer til de fleste nye prosessorer. Gigabyte sin AORUS PC kjøling passer for eksempel både til diverse prosessorer fra både Intel og AMD. Det viktigste er at du sjekker hva slags vannkjølingssystem som passer til din datamaskin, både til kabinettet, så vel som til prosessoren og skjermkortet.
 

Viser 1-25 av 50 produkter
Velg visning
Fractal Design Celsius+ S28 Prisma
Varenummer: FD-W-2-S2802
Fractal Design Celsius+ S28 Prisma
Installation is a cinch, cable management puts other AIOs to shame, there's no superfluous software to contend with, and it remains one of the quietest liquid coolers that money can buy. - Hexus.net
Viser 1-25 av 50 produkter