Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Samsung EX-T85NB - objektiv - 85 mm
Samsung EX-T85NB - objektiv - 85 mm (EX-T85NB)
Varenummer:
EX-T85NB
EAN:
8806071491486

Samsung EX-T85NB - objektiv - 85 mm

 • Perfekte portrettbilder
 • Perfekte bilder ved fingertuppene dine
 • Fang intense øyeblikk helt lydløst
inkl. mva
13 917,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

 • Perfekte portrettbilder
  Det er en kunst å lage fantastisk uttrykksfulle portretter, og nå finnes det et objektiv for det. Samsungs 85 mm portrettobjektiv: verdens første lynraske f/1.4 kompaktsystem kameraobjektiv. Med en supersonisk motor for stille, rask autofokus og en rask blenderåpning på f/1,4 for overlegen gjengivelse, lar den deg lage portrettbilder med profesjonell kvalitet og høy oppløsning. Det har også full manuell fokus, slik at du umiddelbart kan overstyre autofokusen for å få den estetisk uskarpe bakgrunnen du ønsker.
 • Perfekte bilder ved fingertuppene dine
  Å få bilder med profesjonell kvalitet er like enkelt som å smile. Det intuitive i-Function-objektivet gir deg rask og enkel tilgang til kameraets manuelle innstillinger med bare ett trykk. Innstill lukkerhastighet, blenderåpning og annet ved å bare vri på linsen, mens du ser en forhåndsvisning av bildet i sanntid. Nå kan du se hvordan innstillingene dine påvirker bildet før du tar det. Uansett om du er en entusiast eller ekspert, så vil det praktiske i-Function-objektivet virkelig ta seg av dine fotografiske behov.
 • Fang intense øyeblikk helt lydløst
  Få mest mulig ut av kameraet ditt - og av motivene dine - med Samsung 85 mm portrettobjektiv med supersonisk motor (SSA) for stille autofokus. Lag dramatiske og kunstneriske portretter uten støy som distraherer deg eller motivet. SSA gir meget rask autofokus, slik at du kan selv ta et vakkert skarpt bilde av f.eks. den seirende travhesten når den krysser målstreken.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.