Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skjermer // LED 30" + //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Samsung
Samsung 34" Curved Monitor CF791 Ultra WQHD (3440x1440),  100Hz, DisplayPort,  2x HDMI, USB 3.0-hub, 2x 7W høyttalere - Demovare (LC34F791WQUXEN-Demo)
Samsung 34" Curved Monitor CF791 Ultra WQHD (3440x1440),  100Hz, DisplayPort,  2x HDMI, USB 3.0-hub, 2x 7W høyttalere - Demovare (LC34F791WQUXEN-Demo)
Samsung 34" Curved Monitor CF791 Ultra WQHD (3440x1440),  100Hz, DisplayPort,  2x HDMI, USB 3.0-hub, 2x 7W høyttalere - Demovare (LC34F791WQUXEN-Demo)

Samsung 34" Curved Monitor CF791Ultra WQHD (3440x1440), 100Hz, DisplayPort, 2x HDMI, USB 3.0-hub, 2x 7W høyttalere - Demovare

  • 34" buet skjerm med Ultra WQHD-oppløsning (3440x1440)
  • 100Hz skjermoppdateringshastighet
Demovare
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Samsung LC34F791WQUXEN

34" Curved Monitor CF791

Maksimal multitasking på én monitor
Glem det upraktiske ved å måtte forholde deg til to monitorer – med denne ekstra brede 21:9-skjermen kan du oppleve sømløs multitasking på én monitor. Samsungs Picture-by-Picture (PBP)-funksjon gir større fleksibilitet ved at du kan koble til to inngangskilder ved hjelp av HDMI og DP og likevel bevare den opprinnelige bildekvaliteten. Og med funksjonen Picture-in-Picture (PIP) kan du endre størrelse på det andre bildet, slik at det dekker opptil 25 % av skjermen, og plassere det hvor som helst.

En bedre seeropplevelse
Samsungs buede skjerm 1500R er fremstilt med en teknisk presisjon som matcher øynenes naturlige krumming bedre enn noen annen monitor. En studie utført av oftamologisk institutt ved universitetssykehuset i Seoul viste at personer som så på en skjerm med større bue, anstrengte øynene mindre enn om de så på flatskjermer eller andre og mindre buede skjermer. Samsungs Flicker Free-teknologi og Eye Saver Mode utstråler mindre blått lys som virker antrengende på øynene og bidrar dermed til en mer behagelig seeropplevelse.

Ultra WQHD gir bedre bildedetaljer og et bredere arbeidsområde
Ultra WQHD muliggjør en skjermoppløsning på 3440x1440, som er 2 1/2 gang pikseltettheten til Full HD, noe som gir skarpe bilder. Høyere pikseltetthet skaper dessuten et bredere arbeidsområde, slik at du ser mer innhold på én gang.

Quantum Dot-teknologi
Quantum Dot-teknologien støtter et fargerom på opptil 125 % sRGB, og viser ikke bare flere farger enn vanlige monitorer, men også farger som er klarere og skarpere, særlig røde og grønne nyanser. Og ettersom hver enkelt monitor er fabrikkalibrert, kan du føle deg trygg på at du alltid ser nøyaktige og realistiske bilder.

En omfavnende seeropplevelse
Den 34” store og ekstra brede, buede monitoren gir deg en omfavnende seeropplevelse. Skjermmodellen 1500R har en større bue som rammer inn synsfeltet, slik at du kan glede deg over vakre detaljer i filmer og få følelsen av at du befinner deg midt i handlingen i et spill.

Kontrastforhold 3000:1 og minimal lyslekkasje.
Samsungs avanserte VA-panelteknologi reduserer lyslekkasje over hele skjermen, helt opp i hjørnene, og har et kontrastforhold på 3000:1, som gir et dypt svartnivå. Og med fabrikkalibrerte gammaverdier og en hvitbalanse på 6500K kan du føle deg trygg på at alle farger fra svart til hvitt fremstår realistiske.

Feilfrie spill
Denne premiummodellen av en buet monitor er fullpakket med funksjoner som tilfredsstiller de største spillentusiastene, og kan skryte av en skjermoppdateringshastighet på 100 Hz, som gir minimal hakking, en responstid på 4 ms, som gir sylskarpe actionscener og AMD Freesync, som gir smidig spilling. Med Game Mode kan du få optimal lysstyrke på skjermen og et kontrastforhold som er tilpasset spillet.

Sofistikert design
Smale kanter og en eksklusiv utførelse gjør at den 34" store og ekstra brede, buede skjermen kombinerer både funksjon og stil. Den blanke, hvite bakkledningen, som er horisontalt og vertikalt buet, har en luke der kablene kan plasseres. Og anti-reflekspanelet står på et praktisk stativ som kan justeres i høyden, svinges og vippes for å få nøyaktig den stillingen du ønsker.

Innebygde høyttalere og flere porter
Doble 7-watts høyttalere bygd inn i displayet gjør at du kan se filmer, spille spill og surfe på nettet uten å rote til skrivebordet med ekstra høyttalere eller kabler. Og to HDMI-, DP- samt to USB-porter gir et tilkoblingsgrensesnitt med rikelig plass til PC-er, spillkonsoller, ekstra monitorer og andre enheter.

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel