Ring Hytta Varm Wifi - Uten internett og abonnement | Multicom
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

Ring Hytta Varm


I varekategorien “Ring hytta varm” finner du flere løsninger for å varme opp hytta i forkant av din ankomst. Teknologien som tilbys er variert, men kan enkelt beskrives som forskjellige typer av smarte mellomstikk som styrer aktiveringen av stikkontakter.


Noen av dem styres ved hjelp av GSM-telefonnettet. Andre kan aktiveres med Wi-Fi eller med en innstilt termostat som sørger for frostbeskyttelse og grunnvarme på hytta, samtidig som du får bedre strømstyring generelt.


Andre bruksområder enn hytta?

Teknologien er heller ikke kun begrenset til hytta, og kan selvfølgelig også brukes i andre boliger hvor oppvarmingen hovedsakelig drives med elektriske panelovner eller med frittstående elektriske ovner. Om du ønsker det kan hele husholdningens oppvarming styres på smart vis for en ganske billig penge. Test gjerne ut en smart bryter først, for å se om du kan like opplegget, så står du fritt til å utvide systemet om det faller i smak.


Smart strømstyring

En smart Wi-Fi plugg, eller flere av dem, kan være med på å spare strømutgifter, for eksempel ved å slå av alle ovner på natten. Det kan gjøre morgenene mer behagelig, både ved å starte oppvarmingen på kjøkkenet og badet litt før du står opp, eller ved å starte kaffetrakteren fra senga.

Den andre fordelen er at du kan vedlikeholde og kontrollere grunnvarmen i fritidsboligen eller i boligen når du ikke er der. Du kan også sjekke tilstanden til enhver tid. Slik kan du ringe hytta varm, uten nødvendigvis å trenge ekstra abonnement for telefon.


Ring hytta varm: Best i Test

I Tek.no sin “Ring hytta varm test”, en test av såkalte smarte strømplugger eller smarte strømbrytere, sammenlignet de forskjellige løsninger fra 8 forskjellige merker. En av testvinnerne som også finnes i sortimentet til Multicom er Mill Wi-Fi Socket. Den beskrives som en av de beste smartpluggene for smart styring av panelovner og annet.

Appløsningen er intuitiv og gjennomtenkt, temperaturkontrollen er god, og prisen er rimelig. Det beste salgspunktet er kanskje det innebygde termometeret og termostaten, slik at du kan stille inn hvilken temperatur du ønsker på hvilket tidspunkt. Slik kan du nøyaktig temperere enkelte rom, eller hele smart-hjem systemet ditt.
 

Du kan også lage forskjellige helhetlige planer som kan kobles inn etter hva som trengs. Du kan for eksempel ha en plan for når du er hjemme, og en som du slår på når du er ute på kvelden eller ettermiddagen.


Ringe hytta varm uten internett?

Smarte strømplugger fungerer uten tvil best når de kan styres og kontrolleres via det trådløse nettverket og internett, slik at du kan ringe hytta varm uten abonnement. Om dette ikke er en løsning for deg, siden du kanskje ikke har fast internettilgang på hytta, kan løsninger som baserer seg på GSM eller 4G være et godt kompromiss. Ved å putte ett kontantkort inn i en kontrollenhet kan du slik styre flere designerte kontakter.

Les mer om Ring hytta varm her.

Viser 1-2 av 2 produkter
Velg visning
Viser 1-2 av 2 produkter