Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Datautstyr PC skjermer Infoskjerm - digital signage Philips 75BDL3552T T-Line - 75" Klasse

Philips 75BDL3552T T-Line - 75" Klasse (74.5" synlig) LED-bakgrunnsbelyst LCD-skjerm - 4K - for interaktiv kommunikasjon (75BDL3552T/00)
Varenummer:
75BDL3552T/00
EAN:
8712581765972

Philips 75BDL3552T T-Line - 75" Klasse (74.5" synlig) LED-bakgrunnsbelyst LCD-skjerm - 4K - for interaktiv kommunikasjon

 • OPS-sporet gjør at du kan koble til PC-en uten kabler
 • Betjen, overvåk og oppretthold med CMND & Control
 • Flerberøringsteknologi med en kapasitet på 20 berøringspunkter
 • Android SoC-prosessor, opprinnelige apper og webapper
 • Innebygd tavlemodus
 • Trådløs skjermdeling
inkl. mva
28 983,-
Lagerstatus: Forventet på lager 17.10.2022
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

 • OPS-sporet gjør at du kan koble til PC-en uten kabler
  Integrer en PC med full kraft eller Android-drevet CRD50-modul direkte i en profesjonell Philips-skjerm. OPS-sporet inneholder alle tilkoblingene du trenger for å kjøre løsningen i sporet, inkludert en strømforsyning.
 • Betjen, overvåk og oppretthold med CMND & Control
  Kjør skjermene dine over en lokal (LAN) tilkobling. CMND & Control gir deg muligheten til å utføre viktige funksjoner som å kontrollere innganger og overvåke skjermstatus - uansett om du styrer én skjerm eller 100.
 • Flerberøringsteknologi med en kapasitet på 20 berøringspunkter
  Lag en minneverdig, interaktiv opplevelse med opptil 20 berøringspunkter samtidig. Denne skjermen er perfekt for programmer der du må samarbeide eller konkurrere, og den knytter publikum til alt innholdet - noe som gjør den ideell for utdanning, offentlige steder, bedrifter, hotellbransjen og butikker. Berøringspanelet er HID-kompatibelt og sørger for en sann plug-and-play-funksjon.
 • Android SoC-prosessor, opprinnelige apper og webapper
  Kontroller skjermen via en Internett-tilkobling. Android-drevne Philips Professional-skjermer er optimalisert for Android-apper, og du kan også installere nettapper direkte på skjermen. Et Android OS sikrer at programvaren er trygg og oppdatert lenger.
 • Innebygd tavlemodus
  Oppfordre til smidig samarbeid med tavlemodus. Aktiver denne funksjonen for å gjøre skjermen om til et tomt lerret som kan tegnes på av flere brukere, enten for hånd eller med dedikerte skjermmarkører. Alt på skjermen kan deretter lagres for enkel utskrift eller fildeling.
 • Trådløs skjermdeling
  Viser inndata fra fire ulike kilder på en skjerm. Med trådløs skjermdeling kan du koble sammen opptil 32 enheter på én gang, slik at du raskt kan bytte innhold når du trenger det. Bruk det eksisterende Wi-Fi-nettverket til å koble til enheter på en øyeblikkelig og sikker måte, eller bruk valgfrie HDMI-CastTo-dongler til å kaste direkte på skjermen uten at du trenger å koble til det sikre/beskyttede nettverket.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.