Datamaskiner - Bærbare og stasjonære PCer | Multicom
Du er her Forsiden PC & nettbrett

PC & nettbrett

I produktkategorien PC og nettbrett finner du en bredere oversikt over de forskjellige datamaskinene som tilbys i Multicom sitt store utvalg. Her kan du velge mellom kategoriene bærbare datamaskiner og tilbehør, stasjonære datamaskiner, forskjellige Kindle lesebrett for e-bøker, så vel som nettbrett og tilbehør til nettbrett.


Du kan raskt og enkelt kjøpe og bestille det du trenger i nettbutikken, enten det er en ny bærbar datamaskin, en stasjonær datamaskin, eller en stor mengde tilbehør. Deretter vil du få det levert hjemme på døren, raskt og enkelt.


Bærbare datamaskiner og tilbehør

Her finner du bærbare datamaskiner, så vel som ekstrautstyr til disse. Dette inkluderer universale ladere og strømforsyninger til Laptop, bærevesker og ryggsekker med god polstring for transport, ekstra USB-docking for den bærbare datamaskinen, så vel som kjølerammer eller praktiske trådløse mus.


Stasjonær datamaskin og tilbehør

I produktkategorien stasjonær PC finner vi hovedsakelig stasjonære datamaskiner, men du kan også finne ekstrautstyr, som sett med tastatur og mus, så vel som spesialiserte servere av forskjellige slag. Du finner datamaskiner i alle prisklasser og kan enkelt sortere ut den datamaskinen du leter etter. Det gjør du ved å velge mellom ønskede egenskaper, som RAM-mengde eller harddisk-type, i menyen.


Forskjellige typer Kindle lesebrett

Her finner du lesebrett, fremfor alt lesebrett fra Kindle, så vel som forskjellige passende beskyttelsesdeksel. De nyeste modellene av den praktiske e-bokleseren er vanntette, og kommer nå også med ekstra bakgrunnslys for mer behagelig lesning til alle døgnets tider. 2019-modellen kommer også med støtte for Audible lydbøker, så vel som med bøker fra de fleste bokhandler, inkludert Amazon, ManyBooks og Tanum.


Nettbrett eller iPad og tilbehør

I denne produktkategorien finner du både nettbrett og ekstrautstyr til nettbrett. Deriblant USB-ladestasjoner, trådløse ladestasjoner og ekstra USB-porter, så vel som ekstra batteristrøm i form av Powerbanks. Du finner også forskjellige cover, deksler og etui for nettbrett her.