Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden PANASONIC Lumix H-PS14042E - zoom-linse - 14
PANASONIC Lumix H-PS14042E - zoom-linse - 14 mm - 42 mm (H-PS14042E-S)
Varenummer:
H-PS14042E-S
EAN:
5025232638031

PANASONIC Lumix H-PS14042E - zoom-linse - 14 mm - 42 mm

inkl. mva
5 971,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

LUMIX G X VARIO PZ 14-42 mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S.


Nytt, førsteklasses varemerke for objektiver “X” fra LUMIX G Micro System

Verdens første* digitale, utbyttbare, elektriske zoomobjektiv

En utrolig kompakt objektivdesign med høy bildekvalitet

Teknologien nano-overflatebelegg gir en dramatisk reduksjon av ekkobilder og gjenskinn

Lyshastighets AF og forkortet lukkertid

POWER O.I.S.

Det er et nytt, banebrytende, utbyttbart objektiv: LUMIX G X VARIO PZ 14-42 mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. med elektrisk zoom fra det nye, førsteklasses objektivmerket “X” for LUMIX G Micro System som samsvarer med Micro Four Thirds System-standarden. Det nye, førsteklasses objektivmerket "X" realiserer Panasonics optiske teknologier og har en fantastisk bildegjengivelse med livaktige strukturer, skarpe kontraster fra kant til kant, en unik nano-overflatebehandling for å få minimalt med ekkobilder og gjenskinn og naturlige omgivelser med en utrolig gjennomsiktighet.

Objektivsystemet har 9 objektiver i 8 grupper og har en utmerket kontrast i hele zoomrekkevidden. Med 4 toriske objektiver som hjelper til med å gjøre objektivet mindre, bedres også den optiske ytelsen ved å minimere vrengebilder selv i den 28 mm brede enden. 2 ED-objektivene kompenserer effektivt for den kromatiske abberasjonen. Og zoomobjektivet som kan trekkes inn er utrolig kompakt med en lengde på omtrent 26,8 mm** og en vekt på omtrent 95 g for å få en ekstra høy mobilitet.

Panasonics nano-overflate-teknologi brukes for å minimere gjenspeilingen på hele den visuelle lysskalaen (380 nm-780 nm) ved å bruke den ekstra lave, brytende indeksoverflaten med en struktur på nanostørrelse på objektivet. Resultatet er et superklart bilde med en dramatisk reduksjon av ekkobilder og gjenskinn.

Ved bruk av et indre fokussystem som er drevet av en trinnmotor, gir den førsteklasses optiske designen en utrolig jevnhet som støtter høyhastighets AF-systemet på LUMIX G-kameraene. Det oppnår omtrent 0,1-sekunders lyshastighets AF***, takket være at objektivet er mindre og at bevegelsen også er mindre. Ved at kontrollen over blenderåpningen er raskere, så blir også lukkertiden forkortet med omtrent 40 %, sammenlignet med LUMIX G VARIO 14-42 mm/F3.5-5.6 ASPH. /MEGA O.I.S

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.