Rabattkoder

Black Friday

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Personvernerklæring

1.     Generelt

Dette er en personvernerklæring for Multicom Norge AS. Denne omhandler hvilke personopplysninger vi henter inn, og hvordan vi lagrer dem. Multicom Norge AS ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysningene som hentes inn. Der daglige oppgaver er delegert, vil det fremgå av punkter under. Det er kun oppgavene, og ikke ansvaret som er delegert.

Multicom Norge AS er meget opptatt av din sikkerhet. Vi innhenter og benytter personopplysninger i hht. gjeldende lov, slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR).

Endringene i den nye lovgivningen gir deg rett til innsyn, i tillegg legger loven stor vekt på samtykke. Dette innebærer at du selv har rett til å bestemme hvilke personopplysninger som hentes inn, og hvem som skal bruke dem.

Du har derfor til enhver tid rett til innsyn i personopplysninger lagret hos oss. Vi er pliktet til å gi deg en oversikt over hvilke personopplysninger som er lagret, hva de benyttes til, formålet med dem, og hvor lenge disse skal lagres. Du kan også kreve dine opplysninger slettet, med mindre vi er pålagt i annen lovgivning å beholde disse. Dersom du ønsker innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger hos oss, send en epost til personopplysning@multicom.no  

Du kan også, etter den nye personvernloven, kreve dine opplysninger overlevert til deg selv eller annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet). Du vil da få et dokument med dine opplysninger sendt deg digitalt.

Har du andre spørsmål vedrørende den nye personvernloven, eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på personopplysning@multicom.no
 
2.     Personopplysninger

Personopplysninger i forbindelse med ordre:
NB! Multicom Norge AS oppbevarer IKKE sensitive data som kredittkortnummer, personnummer eller fødselsdato. Se også punkt 7.

Personopplysninger som hentes inn i forbindelse med en ordre er kontaktinformasjon og betalingsinformasjon. Dette kreves for å kunne gjennomføre en avtale med deg i forbindelse med ditt kjøp. Personopplysninger tilknyttet betaling av en ordre er begrenset til ansatte som benytter denne informasjonen i forbindelse med ordrebehandling. Når du gir ut personlig informasjon, slik som adresse, telefonnummer, kredittkort, o.l. til en internettbutikk, bør du alltid sørge for at siden du er på er beskyttet via SSL (Secure Socket Layers; en standard for kryptering av informasjon) dette vises med et bilde av en lås i nedre kant av browseren. Handler du på Multicom.no skal det alltid være en sikker kobling.

Vi kan også benytte opplysningene til å informere deg om forsendelse, i forbindelse med en forsikringsavtale du har bestilt, retur og angrefrist, reklamasjon og garantier på ditt kjøp. Behandlingsgrunnlaget er ditt samtykke, og du kan trekke dette tilbake når som helst. Vi er pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring og garanti og returhåndtering. Denne informasjonen lagres hos oss i 10 år, for å kunne tilby deg så god som mulig service.

Cookies:
Vi henter også inn informasjon når du benytter deg av tjenestene våre, ved hjelp av ulike Cookies. Denne informasjonen benyttes til å forbedre våre tjenester, og til å analysere brukerdata. Ved å benytte deg av våre nettsider, samtykker du til vår bruk av Cookies. Behandlingsgrunnlaget for informasjonen som hentes ut, er ditt samtykke. Dette kan når som helst trekkes tilbake. Du har krav på å vite om hvilke opplysninger som behandles, hva formålet er, og hvem som behandler opplysningene, jf. Lov om elektronisk kommunikasjon §2-7b.
 
Oversikt over hvilke cookies vi benytter finner du her.

Hvordan unngå cookies
Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av cookies, kan du når som helst endre dette i nettleserens innstillinger. Vi gjør deg oppmerksom på at ved å ikke tillate bruk av cookies, vil flere funksjoner på våre nettsider ikke fungere.


3.     Direkte markedsføring:

Dersom du har gitt oss ditt samtykke til å motta nyhetsbrev på e-post eller tilbud på sms, vil vi benytte nødvendig informasjon i forbindelse med denne typen markedsføring. For å motta nyhetsbrev må du fylle ut skjema med din epostadresse som ditt samtykke. Databehandler for nyhetsbrev er Apsis. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke her.
 
 
4.     Personopplysninger som deles med andre

Vi deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg. Opplysninger som kan deles med andre er eksempelvis kontaktinformasjon til tredjepart dersom det er snakk om direktelevering, eller til fraktselskap for levering av varer. Deling av informasjon som dette er regulert gjennom en databehandleravtale, og Multicom Norge AS er den behandlingsansvarlige.

Dersom du samtykker til epost markedsføring vil denne databehandleren bli involvert:


Databehandler Formål Hvilken informasjon som hentes inn Lagringstid
Apsis Sende ut nyhetsbrev, informasjon og tilbud til kunder. Epost adresse, kundetype, kjøpshistorikk, postnummer, interesser 2 år

*Data slettes umiddelbart om du melder deg av nyhetsbrevet vårt her
 
Ønsker du mer informasjon om hvilke opplysninger som hentes inn og deles med andre, er du velkommen til å kontakte oss.
 
5.     Upassende informasjon, innhold for barn.

Vi gjør vårt beste for å unngå at upassende informasjon blir vist på sidene våre. Ingen av sidene våre er rettet mot barn, og ingen av sidene er støtende for barn. 
 
6.     Hvordan ivaretar vi din sikkerhet online?

Vi benytter kryptert kommunikasjon for all overføring av sensitive data. Dette betyr at hele bestillingsprosessen, fra du legger inn e-postadressen din (enten som ny eller eksisterende kunde), vil være kryptert. 
 
7.     Betalingsløsninger

Dersom du betaler med bank/kredittkort lagrer vi ikke kredittkortopplysninger, da disse legges inn direkte til NETS eller Vipps sine løsninger vi er koblet opp mot. Dette for å sikre at dine opplysninger tas godt vare på, og effektiv behandling av belastning, kreditering etc. Kortopplysningene dine blir kun brukt i forbindelse med gjennomføring av en ordre. Ingen ansatte hos Multicom Norge AS kan se ditt kortnummer eller annen betalingsinformasjon som kan misbrukes. 

Vi lagrer ikke personnummer. Dersom det kreves oppgitt bruker vi det kun for kryptert sjekk mot kredittinformasjonsleverandør under bestilling for å stadfeste kredittnivå. Dersom du betaler med bank/kredittkort lagrer vi ikke disse data, da disse legges inn direkte til NETS eller Vipps sine løsninger vi er koblet opp mot.

Ved valg av faktura som betalingsløsning for privatpersoner, hentes det inn betalings- og kredittopplysninger. Dette gjøres av Afterpay/Arvato, og det er disse som er behandlingsansvarlige for dine personopplysninger. Les mer om dette her.

Dersom du er bedriftskunde, vil selskapet bli kredittvurdert ved plassering av ordre med faktura som betalingsbetingelse. Dette gjøres for å avklare om bedriften er kredittverdig. Opplysningene blir ikke lagret.
 
8.     Endringer i personvernerklæringen

Ved eventuelle endringer i vår personvernerklæring, vil disse legges ut her med oppdatert endringsdato. Vi oppfordrer deg til å holde deg oppdatert, og regelmessig lese vår personvernerklæring. Ved større endringen, vil du bli kontaktet via epost, eller endringer kan også legges ut på våre nettsider, sosiale medier etc.

Ønsker du at multicom.no retter eller sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av multicom.no, så ta kontakt med oss på e-post personopplysning@multicom.no
 
Postadresse:
Multicom Norge As
Engenes 17
4865 Åmli
 
Dersom du har innsigelser på hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du rette en klage til Datatilsynet.
 
Oppdatert den: 26.06.2018