Rabattkoder

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC

Vinnere av konkurranser


Du er her // Forsiden // TELEFONER & TILBEHØR // Mobiltelefoner, demo/refurbished //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
NOKIA
NOKIA 3310 (2017) Dual SIM Rød, 2.4", 2MP, microSD, demobrukt (A00028092-Demo)

NOKIA 3310 (2017) Dual SIMRød, 2.4", 2MP, microSD, demobrukt

Demobrukt
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.


Demobrukt


Nokia 3310

Ikonet er tilbake

En moderne klassiker i ny drakt

  • Opptil 1 mnd batteritid
  • Fire farger å velge mellom
  • Spill klassikeren Snake


Ikonisk avrundet form,
Den nye Nokia 3310 tar den ikoniske silhuetten av originalen og oppdaterer den for 2017. Det spesialdesignede brukergrensesnittet gir et nytt utseende til en klassiker, mens den 2,4" polariserte og buede skjermen gir bedre lesbarhet i sollys.

Ubegrenset batteri
Husk når du kunne forlate huset uten lader? Vel, med den nye Nokia 3310 kan du. Den leveres med et langvarig batteri, slik at du kan snakke hele dagen, eller la telefonen stå i ventemodus i opptil en måned. Når det trengs, gjør en mikro-USB-port ladingen enkel.

Snake!
Spill det legendariske Snake. Det er tilbake med en liten oppdatering som gjør det enda morsommere å spille på fargeskjermen. Husker du fortsatt rekorden din? Tror du kan slå den?

Fire flotte nyanser å velge mellom
Nokia 3310 er laget for å passe din stil. Den kommer i fire forskjellige farger: Varm rød og gul, begge med glans. Mørkeblå og grå, begge matte. Best av alt, fargen går gjennom materialet, så den ser bedre ut lenger.

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel