Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Naipo oPillow massasjepute (oPillow-P1)
Naipo oPillow massasjepute (oPillow-P1)
Naipo oPillow massasjepute (oPillow-P1)
Naipo oPillow massasjepute (oPillow-P1)
Varenummer:
oPillow-P1
EAN:
7072823105845

Naipo oPillow massasjepute

  • Komfortabel massasjeopplevelse
  • Perfekt til kontorstolen!
  • Holdbar og slitesterk
inkl. mva
1 290,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Naipo - oPillow massasjepute


Massasjeputen består av massasjeelementer og en pute med et fleksibelt krokfeste som enkelt kan justeres for å plassere massasjeelementene i riktig posisjon. Massasjedelen kan også brukes alene uten pute. Enten du er på kontoret eller hjemme i sofaen, kan du nyte den avslappende følelsen av en massasje.

Komfortabel massasjeopplevelse

De fire massasjeelementene beveger seg samtidig med en rotasjonsbevegelse som gjengir følelsen av en massørs hender. En tidtaker på 20 minutter sørger for at kroppen din ikke føler seg ukomfortabel etter for mye bruk. Nyt en dyp eltemassasje.
 

Få en bedre holdning

Når du sitter i en kontorstol hele dagen, legger du mye press på ryggen og midjen. Denne massasjeputen er kompatibel med de fleste kontorstoler og kan brukes til å lindre muskelstivhet forårsaket av lange stillesittende perioder ved for eksempel et skrivebord. Den oppvarmede shiatsu-massasjen kan gjøre kjedelig kontorliv mye mer behagelig.
 

Sikker varmefunksjon

Den innebygde varmefunksjonen overfører varme til musklene og lindrer tretthet. Det intelligente kontrollsystemet tilpasser seg automatisk for å gi varme ved en konstant og behagelig temperatur. Strømledningen på 6 meter er lang nok til at du kan finne et sted som passer å slappe av.
 

God støtte med behagelig to-lags stoff

Massasjeputen er laget av to lag stoff for maksimal komfort i kontakt med huden. Den er ekstremt holdbar og har blitt utsatt for slitesterk kvalitetstest i mer enn 400 timer.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.