Rabattkoder

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC

Vinnere av konkurranser


Du er her // Forsiden // ENKLERE HVERDAG // Myggmaskiner & flåttfangere //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Executive myggfelle, 4 mål - Demomodell (950557-117-Demo)

Mosquito Magnet Executive myggfelle, 4 målDemomodell

Demomodell
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Demobrukt

Mosquito Magnet Executive trådløs myggfanger / myggfelle

Mosquito Magnet er markedsledende og best i test - fanger vesentlig mer insekter enn andre feller

En rekke uavhengige tester viser at Mosquito Magnet fanger betydelig større mengder mygg og knott enn konkurrerende feller. Mosquito Magnet er den markedsledende myggfellen i verden. I forhold til andre myggfeller fanger Mosquito Magnet mest mygg fordi den slipper ut Co2, luktstoff og varme på riktig temperatur i forhold til mygg og knott. Kun små avvik påvirker slike fellers fangstevne. Mosquito Magnets mange patenterte løsninger sikrer optimal fangst.

 • For store mygg- og knottproblemer
 • Dekker opptil 4 mål
 • Bruker gass (medfølger ikke)
 • Trådløs smart teknologi, ingen strømledning, oppladbart batteri
 • Større insektsnett enn Pioneer og Independence
 • Drivstoffbesparende modus
 • Automatisk av/på bryter for lave temperaturer og timer
 • LCD-skjerm
 • Kan brukes i all slags vær
 • Stillegående og luktfri

Smart-teknologi
Mygg blir bare aktive når utetemperaturen er 10° C eller mer og er mest aktive ved daggry. Smart teknologien i Executive gjør at fellen automatisk tilpasser seg for å sikre optimal fangst og reduserer propanforbruket når mygg og knott ikke er aktive

4 drivstoff-besparende modus
Executive har fire ulike drivstoffbesparende modus som enkelt kan stilles via LCD-panelet. Sparemodusene lar fellen slå seg av og restarte på tidsbestemte tider for å spare propanforbruket utenfor myggens "rushtid". LCD-panelet gir også vedlikeholdssignaler så du vet når det er tid for å bytte nettet, når batteriet er lavt, når propanen er tom eller tett.

Ekstra stort nett
Konstruert for å maksimere og ha kontinuerlig ublokkert luftstrøm - noe som er avgjørende for fangstresultatet.

"Fikk hyttelivet ødelagt av knott, vant sommeridyllen tilbake" (Executive) -Hytteavisen

"Med denne store gassmaskinen får du gleden av å se myggen bli eliminert - for godt" (Independence) - romerikes blad.no

"Magnets evne til å fange mygg er i en klasse for seg selv. Den samlet klart mer mygg enn konkurrentene" (Independence) -TEKNIIKAN MAAILMA (Finland)

"Myggens skrekk"
-Finnmark Dagblad
"Merkbar endring og nedgang i knott" -Haugaland Golfbane Sveio
"Knottsamleren gjør det ulig å nyte sommeren fullt ut" -Namdalsavisa
"Myggmaskin fanger 11 620 kryp i døgnet" -Dagens Næringsliv


Konklusjon fra test av myggfeller i Sverige 2011 fra Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Independence).
Les hele testen her

Les artikkel på nordlys.no
Les artikkel på DinSide.no
Les artikkel på hytteavisen.no

 

 


 

1. Lokker
Mosquito Magnet sprer konsentrerte mengder karbondioksid (Co2), som mennesker naturlig utånder, i områder hvor myggen formerer seg. Mygg og knott lokkes dermed mot fellen – og ikke mot mennesker

2. Fanger
Når insektene lokkes mot fellen, blir de dratt nærmere av en patentert duft som simulerer den luken menneskers hud utsonder. De blir deretter støvsugd inn i et nett gjennom det patenterte systemet vi kaller Counter Flow Teknologi. Der dehydrerer de og dør.

3. Kontroll
Blant mygg og knott er det bare hunninsektene som stikker, suger blod, legger egg og reproduserer seg. Ved å fange disse, vil Mosqutio Magnet hindre videre formering og dramatisk reduserer bestanden av mygg og knott i ditt nærområde.

Hva fanger Mosquito Magnet?
Fellen tiltrekker seg alle typer blodsugende insekter, men fanger først og fremst mygg og knott. Nytteinsekter som bier, humler og sommerfugler påvirkes ikke. Maskinen er miljøvennlig, bruker ingen giftige kjemikalier, og er ufarlig både for husdyr og barn.

Mygg emigrerer svært sjeldent
De fleste fleste mygg- og knottarter forflytter seg ikke over lengre strekninger, men lever rundt det området de ble klekket. Får du først bukt med myggen i ditt nærområde, er sjansen for at du er kvitt ditt myggproblem for godt, stor.

Hvor mye vedlikehold kreves?
Maskinen er i prinsippet vedlikeholdsfri. Det eneste som kreves er at luktstoff tilsettes hver gang propan byttes, og at maskinen blir rengjort med en kullsyre patron hver annen gang. Nettposen må også regelmessig tømmes for mygg og knott.


Hvor fort vil jeg merke forbedring?
Mosquito Magnet begynner å fange mygg og knott umiddelbart, og gir merkbart resultat i løpet av 7-10 dager. Etter 4 til 6 uker har fellen dramatisk redusert din lokale bestand av mygg og knott.Maskinene er i prinsippet vedlikeholdsfri. Det eneste som kreves er at ny luktstoff-tablett tilsettes hver gang propan byttes, og at maskinen blir rengjort med en kullsyre patron (CO2-patron) hver annen gang. Nettposen må også regelmessig tømmes for mygg og knott.

Hvor skal jeg plassere Mosquito Magnet?
Plasser maskinen 10 til 15 meter unna der du oppholder deg mest, og om mulig i skyggen. Sett den mellom det område du vil beskytte og reproduksjonsområde for mygg og knott (gjerne stillestående vann eller vegetasjon). Ta høyde for dominerende vindretning, og la maskinen trekke lukt og CO2 mot disse områder

Hvor mye propan bruker fellen?
Alle modeller bruker i underkant av en halv kilo propan i døgnet. Vi anbefaler å benytte 10 eller 11 kilos propanflasker, da oppnår man et bytteintervall på rundt hver tredje uke (4 uker for modellen Executive). Samtidig som man bytter gass, skifter man også luktstoffet octenol. Litt avhengig av prisen for gass, vil dine driftskostnader ligger på rundt 150,- per uke.

Hvilken modell skal jeg velge?
Dette avhenger først og fremst av hvor stort problem du har ved mygg og knott, og ikke så mye av størrelsen på tomta. Har man et stort insektsproblem vil modellene «Independence» og «Executive» være best dimensjonert for å løse problemet. Ved moderate insektsproblemer vil modellen «Pioneer» være det rette valget.  

Mosquito Magnet er utviklet gjennom 18 års forskning av USA’s fremste insektsforskere.

_____________________________________

Våre Mosquito Magnet apparater er spesialtilpasset norske forhold, både når det gjelder strøm- og gasstilkobling samt det trykket denne er tilpasset for. I tillegg er maskinene CE-godkjente. Norsk garanti og reklamasjon gjelder.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel