Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Datautstyr PC tilbehør Webkamera og tilbehør Logitech Group ConferenceCam

Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Logitech Group ConferenceCam (960-001057)
Varenummer:
960-001057
EAN:
5099206062528

Logitech Group ConferenceCam

  • Rimelige videokonferanser for middels og store møterom
  • Se hver eneste detalj med HD-video og 10x zoom
  • Fungerer med de fleste møte- og videokonferanseprogrammer
  • Krystallklar lyd for opptil 14 | 20 (standard | + utvidelse)
inkl. mva
6 779,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Logitech Group ConferenceCam

PERFEKT FOR STØRRE ROM
GROUP, vår videokonferanseløsning for rom som har plass til grupper på opptil 14–20 personer, gir deg høykvalitets HD-video og krystallklar lyd slik at alle møterom kan forvandles til videosamarbeidsrom. Med avanserte funksjoner som akkustisk ekkokansellering, støyreduksjonsteknologi og intuitive kontroller, er det nå enklere enn noen gang å inkludere alle i samtalen.

ENKELT OPPSETT MED PLUG AND PLAY
Plug and play-tilkobling via USB gjør det utrolig enkelt å installere og bruke GROUP. Bare koble GROUP til konferansedatamaskinen eller den bærbare PC-en via USB-tilkoblingen, og du er klar til å sette i gang. Bruk GROUP med alle videokonferanseprogramvarer, inkludert de du allerede bruker. Hvis du ønsker lydsamtaler med fantastisk lyd, bruker du trådløs Bluetooth -teknologi til å koble mobilenheten sammen med GROUP-høyttalertelefonen.

ALTERNATIVER GIR DEG FLEKSIBILITET
Tilpass konfigurasjonen så den matcher oppsettet og størrelsen på rommet. Monter kameraet på et bord, et stativ eller en vegg. Valgfrie utvidelsesmikrofoner utvider lyddekningen opptil 8,5 meter (28 fot). Legg til en valgfri kabel på 10 eller 15 meter for å øke rekkevidden til høyttalertelefonen eller kameraet.

HD-VIDEO
Sett møter i fokus med GROUPs førsteklasses objektiv, 10x tapsfri zoom og ytelse med HD 1080p/30. Perfekt innramming av møtestyrere og tavler med kontroller for panorering/vinkling og zoom inn for å se klarere og mer detaljert. GROUPs 90° diagonalt synsfelt gir perfekt dekning av middels store og store konferanserom, med motorisert panorering og vinkling som dekker hele rommet fra vegg til vegg og fra gulv til tak.

LYD SOM HØRES NATURLIG UT
Alle hører og kan bli hørt med GROUPs høyttalertelefon i full dupleks, som leverer naturtro lyd som er skarp, klar og forståelig. Akustisk ekkokansellering og støyreduksjonsteknologi gjør at samtaler høres naturlige ut samtidig som gjenlyd og romstøy reduseres.

Høyttalertelefon med Bluetooth
Hør og bli hørt med naturtro klarhet. GROUPs høyttalertelefon i full dupleks gir 360° dekning med fire trykkmikrofoner. Stråleformende teknologi gjør det enklere å fange opp tale innen en diameter på 6 meter, samtidig som det reduserer tastaturklikk og andre hørbare distraksjoner. Du kan til og med koble GROUP sammen med smarttelefonen eller nettbrettet for å få enestående lydklarhet og volum med mobilapper og i konferansesamtaler.

Sertifisert for bedriftsmarkedet
GROUP er sertifisert kompatibel med Skype for Business og klar for Teams. Sertifiseringer og kompatibilitet med andre populære applikasjoner inkluderer BlueJeans, Broadsoft, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo og Zoom. Hvis ditt favorittprogram gjenkjenne webkameraer, kan du bruke det med GROUP.

Praktiske kontroller
GROUPs høyttalertelefon tilbyr en praktisk forankringsstasjon for den håndholdte fjernkontrollen og kommer med en LCD-statusskjerm og taktile knapper som kan brukes til å dempe lyden, justere volumet, flytte på kameraet og mer.

Tilgjengelige utvidelsesmikrofoner
Utvid utvalget til GROUP-videokonferansesystemet med Logitech GROUP utvidelsesmikrofoner. Sørg for at alle kan høres selv i store rom med opptil 20 personer. Bare plugg mikrofonene inn i GROUP-høyttaleren – de registreres og konfigureres automatisk. Indikatorlampen viser når mikrofonen er dempet, når et anrop er aktivt og når sammenkobling via Bluetooth har startet.

Demp med selvtillit
GROUP kommer med taktile demp-knapper på høyttalertelefonen, en håndholdt fjernkontroll og valgfrie utvidelsesmikrofoner så det blir enklere å opprettholde personvernet ditt. Når demping er aktivert, lyser LED-statusen på GROUP rødt så du enkelt kan se statusen i hele rommet på en diskret måte.

Forenkling av kabler
GROUPs kompakte hub reduserer antallet kabler og gjør det enklere å legge kabler under bord og gjennom rør. Integrerte data og strømforsyning gjør det mulig for kameraet og høyttalertelefonen å koble til med en enkelt kabel. Den medfølgende 5 meter lange kabelen gir deg mange plasseringsalternativer, og valgfrie forlengerkabler gir deg dobbelt eller tre ganger så lang rekkevidde.

Felt som kan oppgraderes
Med regelmessige fastvareoppdateringer forbedrer Logitech stadig GROUPs videokonferanseopplevelse. Nylige oppdateringer har for eksempel ført til betydelige forbedringer for automatisk ekkokansellering og forsterkingskontroll, samt oppgradert stråleformings- og dupleksytelse. Dette er en annen grunn til at Logitech levere de rimeligste løsningen i bransjen.

RightSense
Logitech RightSense proaktive teknologier gjør det enklere og mer automatisk å holde bedre møter. RightSound optimaliserer menneskestemmen og forbedrer klarheten i samtalen. RightSight beveger automatisk på kameraet og justerer zoomen slik at ingen blir utenfor bildet. RightLight viser alle fra sin beste side, uansett lysforhold. Med RightSense blir videomøter stiligere og mer effektive uten noen form for kalibrering, manuelle inngrep eller støtte.

Se produsentens nettside for mer informasjon.

Tilbehør

Logitech ConferenceCam Connect
Logitech ConferenceCam Connect
2 741,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Logitech GROUP - forlengelseskabel for kamera - 10 m
Logitech GROUP - forlengelseskabel for kamera
<ul><li>Videokonferanser for middels til store grupper</li><li>Perfekt for 14 til 20 personer</li><li>Enkelt oppsett med Plug-and-Play</li><li>Valg som gir deg mange bruksmuligheter</li><li>HD-video</li><li>Lyd som h&#248;res naturlig ut</li></ul>
1 455,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Logitech GROUP - forlengelseskabel for kamera - 15 m
Logitech GROUP - forlengelseskabel for kamera
1 842,-
4 stk Leverandørlager (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Logitech GROUP Ekstra mikrofoner - 2stk
Logitech GROUP Ekstra mikrofoner - 2stk
2 229,-
5+ Leverandørlager (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Logitech Strømadapter for Group ConferenceCam
Logitech Strømadapter for Group ConferenceCam
261,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Logitech Zone Wireless MS - hodesett
Logitech Zone Wireless MS - hodesett
<ul><li>Kablet for profesjonell bruk</li><li>H&#248;r b&#229;de samtalelyd og musikk klart og tydelig</li><li>Bli h&#248;rt, helt uten distraksjoner</li><li>Samarbeid i stil</li><li>Sertifisert for Microsoft teams</li><li>Appen leverer avansert kontroll</li><li>Klar for profesjonell bruk</li></ul>
2 138,-
10+ Leverandørlager (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.