Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden EKTE GAMING Gaming/spillutstyr til PC Logitech G Farm Simulator Bundle
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Logitech G Farm Simulator Bundle Ratt, analoge spaker, pedaler, kontrollpanel,  37 programmerbare knapper, for PC, demobrukt (945-000007-Demo)
Varenummer:
945-000007-Demo

Logitech G Farm Simulator Bundle Ratt, analoge spaker, pedaler, kontrollpanel, 37 programmerbare knapper, for PC, demobrukt

Demobrukt
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse


Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.


Logitech G Farm Simulator Bundle

HEAVY EQUIPMENT BUNDLE

RATT, PEDALER OG SIDEKONTROLLPANEL FOR ENESTÅENDE SIMULERING


DRA NYTTE AV FORDELENE MED KOMPLETT GÅRDSFORVALTNING

Pakken Logitech G Heavy Equipment Bundle er en imponerende samling av spesialisert utstyr for landbrukssimulering. Alle de viktigste verktøyene er her: 900˚ hjul, røffe pedaler og et sidepanel så brukerne kan glede seg over en mer realistisk opplevelse.

Sammen med GIANTS Software og Farm Sim-fellesskapet (Det er deg!) har vi økt spenningen med å dyrke land, avle husdyr og selge jordbruksvarer. Og det dreier seg ikke bare om maskiner! Bruk hendene aktivt med spaker og knapper som er bygd inn i rattet, så du kan utføre gårdsarbeid som å starte opp en motorsag osv. Her har du alt du trenger for å få en spennende landbruksopplevelse.


FEST GREPET

Roterer 900 grader i begge retninger
Rattet har midtfjæring og er utformet med alle nødvendige funksjoner for gårdsmaskiner. Gjør unna tungt arbeid i en fei med vipping, realistisk rotasjon og et horn – hvem visste at gårdsarbeid kunne være moro! Og vi har selvfølgelig ikke glemt dreieknotten – så du kan ta deg litt drikke eller styre kontrollene på sidepanelet med den ledige hånden.


FÅ HENDENE SKITNE

Praktiske kontroller som lar deg kommandere bonden
I spillsituasjoner kreves det mange spaker og knapper, og dette rattet har dem i fleng. To analoge spaker, som begge har en trykknapp, er perfekte når du skal flytte på personer og styre et kamera. En 4-veis hettebryter ved hver spak gir deg åtte ekstra knapper ved fingertuppene. Og på baksiden finner du to ergonomiske utløserlignende knapper på baksiden. I tillegg kan alt programmeres fra selve spillet.

 

ENESTÅENDE YTELSE MED STOP AND GO

Dedikerte pedaler for kjørerkontroll
Opplev perfekt traktorsimulering med egne gass- og bremsepedaler. Vinkelbevegelse er satt til 20 grader for å gi deg optimal kontroll. Og pedalene er tilkoblet rattet med en kabel på 1,8 meter. Det betyr at hele sette bare tar opp én USB-port på spillkonsollen din.


LASTERKONTROLL PÅ ALLE AKSER

Mod-vennlige med over 25 programmerbare knapper
Du kan enkelt betjene hogstmaskiner, kraner, motorsager, flismaskiner, tilhengere og mer. Lasterspaken styrer opp- og nedbevegelser og vridningsaksen, og en modusbryter fordobler disse kommandoene for å gi deg seks akser. Still inn fartsholderen og autopilot-funksjonen så du kan fokusere på andre oppgaver, som å spise litt snacks.


DYRK STORE AVLINGER I ÅREVIS

Du er klar til å sette i gang
GIANT legger stadig til nye kjøretøy og funksjoner i programvaren sin for å gi deg en forbedret Farm Sim-opplevelse. Spillet inneholder over 250 autentiske kjøretøy og verktøy, og enda flere i planleggingsfasen. Logitech G har sørget for at deres Vehicle Side Panel er klart til å håndtere alle kjøretøyene og verktøyene i spillet. Og med de 25 programmerbare knappene og bryterne er sidepanelet helt giret mot fremtiden.


ENKEL INSTALLASJON

Plug and Play er nok
Du trenger ikke laste ned flere drivere eller installere ekstra programvare. Denne pakken fungerer med Windows 7, 8.1 og 10. Den er også kompatibel med all programvare for landbrukssimulering, samt andre spill som f.eks. Euro Truck, Train Simulator og Elite Dangerous.


Kompatibel med de fleste ledende simuleringsprogrammer og -spill, inkludert:

  • Farming Simulator 17
  • Farming Simulator 15
  • Euro Truck Simulator 2
  • American Truck Simulator
  • Train Simulator
  • Elite Dangerous

 

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.