Du er her Forsiden PC & Nettbrett Demo PC'er Lenovo ThinkPad T580 i5-8250U 15.6inch
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Lenovo ThinkPad T580 i5-8250U 15.6inch FHD IPS AG 8GB DDR4 512GB SSD M.2 OPAL2 MX150/2G W10P 3yw INTEL 8265AC+BT 2X2 TopSeller (ND), demobrukt (20L90021MX-Demo)
Varenummer:
20L90021MX-Demo

Lenovo ThinkPad T580 i5-8250U 15.6inch FHD IPS AG 8GB DDR4 512GB SSD M.2 OPAL2 MX150/2G W10P 3yw INTEL 8265AC+BT 2X2 TopSeller (ND), demobrukt

Demobrukt
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse


Denne PCen er en demovare som selges til redusert pris. Demo-PCer er PCer hvor kunde ikke har hentet varen hos speditør, når privatkunder har benyttet sin angrerett eller at PCen har vært reparert av leverandør og lignende. PCen har standard garanti.


Demobrukt

En IT-administrators drøm

ThinkPad T580 har brikkebasert fingeravtrykksleser, spoofingbeskyttelse som autentiserer påloggingsinformasjon og bidrar til å beskytte data, samt ThinkShutter, et webkameradeksel som kan åpnes og lukkes. Integrert global LTE-A sørger for å holde deg tilkoblet når du er på steder uten Wi-Fi. Batteritiden er like imponerende – **27 timer batteritid på én enkelt lading gjør T580 til en svært mobil enhet.

Microsoft AutoPilot gjør det enklere og raskere for deg å konfigurere og distribuere hver enkelt T580. Ved hjelp av den skybaserte løsningen kan du forhåndskonfigurere hver PC, slik at de er klare til bruk rett fra esken.

Skaper økt ytelse – og interesse

Den nye 8.-generasjons Intel® Core™ i7-prosessoren har høyere ytelse og er mye raskere enn sine forgjengere, noe som kommer deg til gode i form av økt produktivitet. I tillegg er effektiviteten forbedret, og DDR4-minnet har en høyere hastighet (opptil 32 GB). Alt i alt får du en maskin som er like kraftig som en stasjonær PC, men friheten til en bærbar PC.

Testet for tøff bruk, bygd for suksess – overalt

Alle bærbare PC-er i ThinkPad-serien testes nøye for pålitelighet og slitestyrke, inkludert evnen til å tåle skadelige fysiske og miljømessige faktorer.

Når form møter funksjon …

Den nyeste T-serien med kontor-PC-er er inspirert av tilbakemeldinger fra ThinkPad-kunder og har en USB-C-dokkingkontakt på siden i stedet for på undersiden, noe som bidrar til at T580 bare er 19,95 mm tykk. Den har i tillegg en rekke anvendelige porter, inkludert den lynraske Intel® Thunderbolt™ 3. Dersom du må jobbe mens du er på farten eller har lite lys, gir det ergonomiske ThinkPad-tastaturet praktisk bakgrunnsbelysning.

Og nytenkning møter intuisjon

Takket være Windows Hello og det innebygde infrarøde kameraet får du tilgang til filene og dataene dine med et smil. I tillegg til ansiktsgjenkjenning inkluderer T580 øyeteknologi, som kombinerer ansikts-, øye- og blikksporing. Når T580 er koblet til en ekstern skjerm, kan du samhandle med PC-en på en mer intuitiv måte ved å fokusere markøren og bytte vinduer automatisk – rett og slett ved å flytte blikket.

Øk kraften uten å slå av

Alle T580 leveres med innebygd strømvekslingsteknologi som standard. Denne nye teknologien løser problemet med advarsler om lavt batterinivå, særlig når du er på farten eller ikke har tilgang til en stikkontakt. Ved hjelp av teknologien kan du skifte ut et brukt batteri med et nyladet – uten at du behøver å slå av maskinen. Du kan derfor bruke T580 i 27 timer mellom hver lading.

Gjør det med berøringer

Ved å utstyre T580 med en berøringsskjerm (tilleggsutstyr) kan du jobbe mer intuitivt – og ha det mer moro i pausene.

Høyere nettsikkerhet – på den enkle måten

Når man skal logge på nettsteder eller utføre betalinger, må man ofte huske mange forskjellige passord. Men dette problemet løser FIDO-autentiseringen (Fast Identity Online) som er innebygd i den nyeste generasjonen bærbare PC-er i ThinkPad-serien. FIDO forsterker og forenkler sikkerheten når du er på nettet, ved å pakke inn bruker- og påloggingsopplysninger i tre lag med sikkerhet. Denne globale løsningen skaper dessuten høyere sikkerhet ved nettbaserte tjenester og reduserer organisasjonens kostnader. Alle tjener på det.

Én ting mindre å tenke på

T580 leveres i tillegg med en standard, verdensomspennende garanti som gir ekstra trygghet. Med garantien kan du få eksperthjelp i 160 land.