Rabattkoder

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC

Vinnere av konkurranser


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skjermkort // GeForce //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
INNO3D
INNO3D GeForce GTX 1070 HerculeZ Twin X2 V4, 8GB GDDR5, HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4, 2x DL-DVI-D, demobrukt (N1070-4SDV-P5DS-Demo)

INNO3D GeForce GTX 1070 HerculeZTwin X2 V4, 8GB GDDR5, HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4, 2x DL-DVI-D, demobrukt

Demobrukt
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Demobrukt

Inno3D GeForce GTX 1070 X2 V4

10: GAMING PERFECTED

Ta opp kampen med dagens mest utfordrende, grafikkintensive spill uten å nøle. GeForce GTX 1070-grafikkortene leverer den utrolige hastigheten og kraften til NVIDIA Pascal™ – den mest avanserte GPU-arkitekturen for spill som noensinne er laget. Dette er den optimale spillplattformen.

 

NVIDIA PASCAL

VERDENS MEST AVANSERTE GPU-ARKITEKTUR FOR SPILL
Grafikkortene i GeForce GTX 10-serien er drevet av Pascal-arkitekturen, og leverer opp til tre ganger bedre ytelse enn den forrige generasjonen grafikkort. I tillegg gir de banebrytende VR-opplevelser og innovativ ny spillteknologi.


Se produsentens nettside for mer informasjon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel