Du er her Forsiden Telefoner & kommunikasjon Mobiltelefoner, demo/refurbished Huawei P20 Pro Dobbelt-SIM Svart
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Huawei P20 Pro Dobbelt-SIM Svart 6.1" OLED, 40MP+20MP+8MP,  6GB, 128GB, USB-C, Android 8.1 (Oreo), demobrukt (51092EPD-Demo)
Varenummer:
51092EPD-Demo

Huawei P20 Pro Dobbelt-SIM Svart 6.1" OLED, 40MP+20MP+8MP, 6GB, 128GB, USB-C, Android 8.1 (Oreo), demobrukt

Demobrukt
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Demobrukt

 

Huawei P20 Pro

Huaweis P-serie har alltid vært en pioner innen smarttelefonfotografering. Nå viser Huawei P20 Pro nok en gang vei med det revolusjonerende trippelkameraet fra Leica, der estetisk visjon er blandet med et avansert kamerasystem som fremhever intelligent fotografering.


"Det er mye å si om denne telefonen, men det viktigste handler om kameraet. For der har den kinesiske mobilprodusenten virkelig gjort noen stormskritt.

Spesifikasjonene er imponerende, men det er de ofte. Det som ikke er like vanlig er at vi merker store forskjeller fra én generasjon til den neste." - Tek.no
Les hele testen her.


"Kameraet er enestående i mørket, og teknologien som ligger bak er høyst imponerende. P20 Pro er en telefon som leverer svært godt på flere punkter: en meget god skjerm, en særdeles rask fingeravtrykksleser, svært høy opplevd ytelse, rikelig med lagringsplass, stor batterikapasitet og kjapp lading til en pris som ligger litt under de argeste konkurrentene – rett og slett et bunnsolid produkt fra kineserne, nok en gang." - Dinside.no
Les hele testen her.
 

Kunsten med lys
Inspirert av lysets strålende energi, er Huawei P20 Pro dekket med en gradient fargeoverflate. Effekten er en fargeøkning som er enestående blant smarttelefoner. Designet for å gi deg den lille ekstra oppmerksomheten.


 

Den nye Huawei FullView skjermen
Vær vitne til neste generasjons skjermteknologi når Huawei FullView skjermen kommer til på den 6,1 tommers OLED-skjermen. Dette vil gi deg en fantastisk skjermopplevelse prydet av et overlegent fargeregister, for den beste skjermen vår per dags dato. Den kantløse fingeravtrykksensoren med smart navigasjon i stedet for den virtuelle linjen kan gi nok et informativt område.


 

Fang opp de levende øyeblikkene
Med Huawei P20 Pro kan du enkelt fange opp detaljene i bevegelser og straks ta bilder av flytende øyeblikk av moro.

Se produsentens nettside for mer informasjon.