Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP xw6600/ 5420 arbeidsstasjon NVIDIA Quadro FX1700 PCIe LP2065 skjerm, pakke (BPW459ET1)

HP xw6600/ 5420 arbeidsstasjon NVIDIAQuadro FX1700 PCIe LP2065 skjerm, pakke

HP xw6600 Workstation; NVIDIA Quadro FX1700 512MB PCIe Graphics Card; HP LP2065 20-inch LCD Monitor (PW459ET,GP529ET,EF227AT)
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP xw6600, som er vår minste arbeidsstasjon med dobbel prosessorsokkel, forener svært stille drift med energieffektivitet i et upåtrengende, kraftig og pålitelig mellomklassesystem som er konstruert for den høye ytelsen deres virksomhet krever.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HP xw6600s lille formfaktor og stillegående drift kan bidra til et mer produktivt arbeidsmiljø hvor man kan skape, utforme, analysere og produsere. Selv om den er en av de minste arbeidsstasjonene med dobbel prosessorsokkel i bransjen, har HP xw6600-arbeidsstasjonen uinnskrenket ytelse og fremtidsrettet utvidbarhet. Gjennom nøye vurdering av luftstrømmer, stillegående vifteteknologi, intern kort- og systemlayout og andre viktige konstruksjonsmessige prinsipper har HP xw6600 fått en tydelig stille og varmeeffektiv akustisk signatur.
  • Nestegenerasjons Intel-prosessor med to eller fire kjerner og brikkesetteknologi gjør medarbeidere og bedrift i stand til å utrette mer på kortere tid. Med doble Gen2 PCI-e-grensesnitt bruker HP xw6600 en arkitektur som kan levere opptil det doble av grafikkytelsen til tidligere systemer. Få større visuell kapasitet og fleksibilitet med HP xw6600s støtte for opptil fire 3D-skjermer eller opptil åtte 2D-skjermer. Med en energibevisst systemdesign kan du dessuten redusere strømforbruket og strømutgiftene ved å velge en 65- eller 80-watts prosessor og en 80 PLUS-effektiv strømforsyning.
  • Sørg for trygg forvissning om problemfri drift av virksomheten gjennom oppetidsorientert konstruksjon, sertifiserte løsninger og service og støtte i verdensklasse. HPs teknikere arbeider på stedet med ISVer for å teste og sertifisere programmer, operativsystemer og maskinvarekonfigurasjoner for å sikre at applikasjoner kjører bedre, raskere og med større pålitelighet. HPs arbeidsstasjoner har HPs dedikerte service og støtte i ryggen, med opptil 5 års begrenset garanti og 24/7-kundestøtte.
Egenskaper og fordeler


    Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel