Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
X7000 Wi-Fi berøringsmus

HP X7000 Wi-Fi berøringsmus

En mus for alle årstider
  Produktinfo
  Produktbeskrivelse

  Denne musen er en del av fremtiden. Nyt den revolusjonerende friheten fra ledninger, den skreddersydde følelsen og de glatte, futuristiske kurvene som sikrer komfort hele dagen og økt produktivitet.

  Viktige salgsargumenter og fordeler
   En perfekt blanding av moderne teknologi, avansert design og ytelse – dette er det alle andre mus gjerne vil være. De glatte, ultramoderne kurvene er komfortable i hånden og gir fingre og håndledd komfort hele dagen.
  • Må du bare sjekke noe? HP Wi-Fi® Touch-mus X7000 har en "må ha"-berøringsrulling – så bare flikk med fingeren, så er du der. Den berøringsfølsomme rullingen justeres etter fingerens hastighet, så du kan navigere og klikke like raskt som du tenker.
  • HP Wi-Fi® Touch-mus X7000 utnytter den revolusjonerende friheten fra ledninger: Wi-Fi®-tilkoblingen eliminerer alle ledninger og mottakere og frigir verdifulle USB-porter. Kobles direkte til datamaskinen via Wi-Fi – uten at det trengs noen ruter.
  • Arbeid med en ultramoderne mus som HP Wi-Fi® Touch-mus X7000, og du får gjort mye mer på mindre tid. Den kule designen med 6 knapper inkluderer en egen knapp for Facebook-tilhengere: bare ett klikk – så er du der!
  Inkludert i leveransen
   Mus, batterier, CD, garantikort, startveiledning


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel