Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP x4000 trådløs mus (skrapmetall) med lasersensor (H2F42AA#ABB)

HP x4000 trådløs mus (skrapmetall)med lasersensor

Et stort fremskritt for alle mus.
  Produktinfo
  Produktbeskrivelse

  Den avanserte designen til HP X4000 trådløs mus etteraper bevegelsene til en rask sportsbil. Men moroa stopper ikke der. Denne behagelige musen har i tillegg trådløs funksjonalitet, 30-måneders batteridriftstid(1) og en svært presis lasersensor.

  Viktige salgsargumenter og fordeler
   Se på HP X4000 trådløs mus. Hva ser du? Modellert form. Frapperende linjer. Avslepne kanter. Elegant utseende. Flotte, forførende konturer. Rikelig med myke flater. Alle disse fremragende elementene forenes i utsøkt daglig komfort.
  • I tillegg til å ha en design som fjerner rot, forbedrer også the HP X4000 trådløs mus mobiliteten din. Avansert trådløs kommunikasjon på 2,4 GHz gir deg en rekkevidde på 10 m (30 fot) med en lasersensor som fungerer på de fleste overflater.
  • Batteridriftstiden er på overveldende 30 måneder(1). Det betyr at du ikke behøver å bekymre deg for å bytte batteri før etter 2 1/2 år.
  Inkludert i leveransen
   HP X4000 trådløs mus med lasersensor; To AA-batterier; Programvare og dokumentasjon; 2 års begrenset garanti


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel