Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Wi-Fi Direct mobil mus (bronse) (LQ083AA#ABB)

HP Wi-Fi Direct mobil mus(bronse)

Som hånd i hanske
  Produktinfo
  Produktbeskrivelse

  Musens tilpassede og symmetriske form passer som hånd i hanske. Den er laget for venstre- og høyrehendte og er svært behagelig i daglig bruk på grunn av gummisidene som gir et komfortabelt, fast grep og en behagelig følelse.

  Viktige salgsargumenter og fordeler
   Overlat til HP å revolusjonere musen! Som den første i bransjen: en førsteklasses mus som kobles til via datamaskinens innebygde Wi-Fi-mottaker. Kabler og eksterne mottakere er en saga blott.
  • Hvorfor binde deg fast med kabler når du kan nyte en total frihet? Med HP trådløs mobil mus kan du arbeide hvor du vil og opptil 10 meter fra datamaskinen – og lasersensoren har regulerbar følsomhet, slik at den kan brukes på de fleste underlag.
  • Denne musen kobles enkelt til den innebygde Wi-Fi-mottakeren i en PC med Microsoft Windows 7 (bare kompatibel med denne programvaren). Alt du må gjøre er å sette den opp – én gang! Og den har dobbelt så lang batteridriftstid som kompatible Bluetooth®-modeller.
  • Frigjør en verdifull USB-port og koble til andre enheter – du trenger ingen ekstern mottaker eller ruter. Jobb eller lek mer, når du vil, med opptil ni måneders batteridriftstid – og spar strøm med intelligent hvilemodus- og på/av-knapp.
  • Du har full kontroll med denne musen i din hule hånd. Lag programsnarveier som du vil med fem programmerbare knapper, og nyt den smidige kontrollen det fireveis rullehjulet gir deg.
  Inkludert i leveransen
   HP Wi-Fi® mobil mus, to AA-batterier, programvare og dokumentasjon, 2 års begrenset garanti


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel