Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP USB SmartCard CCID-tastatur (E6D77AA#ABY)

HP USB SmartCard CCID-tastatur

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Legg til et ekstra lag med sikkerhet ved dataregistreringspunktet med HP USB SmartCard CCID-tastatur, som har en integrert smartkortleser for å forenkle tilgangsprosedyrer og hindre uautorisert tilgang til dine PCer og nettverk.

• Kombiner med et smartkort og HP Client Security1 for å lage en sikker og praktisk måte for å logge deg på.


• Gled deg over bedre sikkerhetsfunksjoner sammenlignet med teknologi fra tidligere generasjoner, med en integrert smartkortleser som er kompatibel med smartkort i klasse A, B og C for å bidra til å forhindre hacking og fastvareendringer i tastaturet.


• Få et glatt, fullt tastatur som matcher de nyeste kontor-PCene fra HP, og som er laget av solide materialer for å tåle daglig bruk.


1 Smartkort og smartkortmellomvare kreves og selges separat. HPs kommersielle produkter som inkluderer HP Client Security, krever smartkortmellomvare for å støtte relatert funksjonalitet. Sikkerhetsprogramvare fra tredjepart kan kjøpes separat. Se http://www.hp.com/go/protecttools for mer informasjon.

Inkludert i leveransen
    Tastatur og USB-kabel; I/U-sikkerhet og CD med dokumentasjon; Garantikort


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel