Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP USB-adapter for nettverksskriver (Q6275A#UUS)

HP USB-adapter for nettverksskriver

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Med denne nettverksutskriftsadapteren som er enkel å installere og bruke, kan du skrive ut, kopiere, skanne og fakse fra nettverks-PCer. Kobles til en kablet eller trådløs hub eller ruter via 10/100 Ethernet og er kompatibel med de fleste skrivere og AiOer fra HP og andre.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Del en skriver enkelt med flere brukere av stasjonære og bærbare PCer i et nettverk. Utskriftsadapterens enkle oppsett gjør at du kan skrive ut dokumenter fra nettverket umiddelbart.
  • Få et svært raskt oppsett. Koble enkelt adapteren til skriverens USB-port og koble skriveren til nettverket uten noe behov for konfigurering, og få rask 10/100-dataoverføring.
  • Du kan skrive ut, skanne, kopiere, fakse og få tilgang til minnekort og skriverstatus fra hvor som helst i nettverket. Utskriftsadapteren fungerer med kablede og trådløse rutere via 10/100 Ethernet, de fleste skrivere fra HP og andre og alle stasjonære og bærbare PCer.
Inkludert i leveransen
    HP nettverksutskriftsadapter, Ethernet-kabel, strømadapter, USB-kabel, Hurtigstartsveiledning, CD
Tilbehør
HP LJ P2055DN 1200dpi
HP LJ P2055DN 1200dpi
3 191,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel