Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") (XR343AA#ABB)

HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3")

Moderne stil, kule urbane farger, mange lommer og all plassen du trenger
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Uansett om du er på reise eller ingensteds kan du ha alle tingene trygt med deg. HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har mange store rom, polstrede stropper og en praktisk organisatordel.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Uansett hvor livet fører deg kan du oppbevare alt du trenger på en sikker og lett tilgjengelig måte. Denne ryggsekken er stilig og holdbar i urbane farger, og er den perfekte kombinasjonen av moderne stil og klassisk funksjonalitet.
  • HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har et polstret og borrelåssikret indre rom for oppbevaring av den bærbare PCen, og ekstra lommer for telefon, nøkler, billetter og papirer.
  • Du trenger ikke bære tungt! HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har 3 hovedrom som gir plass til alt du trenger. I tillegg har den justerbare, polstrede stropper for å fordele vekten jevnt når du er på farten.
  • Når du farter omkring må du være svært organisert. HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har alt, fra polstret rom for den bærbare til en organiseringsdel med kortholdere, fester for penner og lommer.
Inkludert i leveransen
    Ryggsekk


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel