Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
Universal silkefotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 ft)

HP Universal silkefotopapir – 914 mmx 30,5 m (36" x 100 ft)

HP halvglanset fotopapir, universal, 190 g/m², 914 mm x 30,5 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP halvglanset fotopapir, universal, er et allsidig, rimelig, halvglanset fotopapir som gir overlegen bildekvalitet og konsekvente resultater hver gang med fargestoffbasert blekk eller UV-blekk. Papiret er kompatibelt med mange storformatskrivere.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP halvglanset fotopapir, universal, har et spesielt, blekkabsorberende belegg på den ene siden, som gir strålende klarhet og hvithet.
  • HP halvglanset fotopapir, universal, er et rimelig fotopapir som motstår fingeravtrykk, med en halvglanset finish som gir mindre skjær under messe- og kampanjeutstillinger, der overhengende lys ville gitt skjær på glanset papir.
  • HP halvglanset fotopapir, universal, er ideelt til bruksområder som krever store blekkmengder og maksimal tetthet og fargemetning. Det er kompatibelt med UV-blekk og har god lystetthet og holdbarhet. Det tillater en rekke ulike laminerings- og monteringsteknikker.
Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner. Utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen, fotoforstørrelser, prøvetrykk, reproduksjon av kunst. Grafikere, fotolaboratorier, trykkerier og utskriftsleverandører og skiltmakere. Geografiske informasjonssystemer (GIS).

Handelsmesser og utstillinger, plakater og presentasjoner, butikkutstillinger, fotoforstørrelser, kunstreproduksjon og GIS (geografiske informasjonssystemer).

Inkludert i leveransen
    Rull med utskriftsmateriell


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel