Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ultratynn dokkingstasjon (B9C87AA#ABU)

HP ultratynn dokkingstasjon

Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP ultratynn dokkingstasjon er laget eksklusivt for HP EliteBook bærbare PCer, og utvider skjerm-, nettverks- og enhetstilkobling slik at du kan være mer produktiv hele dagen – alt gjennom en enkel sidedokk som skyves inn.

• Fire USB 3.0-porter gir høyhastighetstilkobling til USB-enhetene du bruker mest. USB 3.0 reduserer overføringstiden for data (vs. USB 2.0 ), er bakoverkompatibel med USB 2.0 og er toveis.


• DisplayPort- og VGA-portene sørger for kompatibilitet med eldre og fremtidige videoenheter, og en Ethernet/LAN-port holder deg tilkoblet.


• Kontakter for hodetelefoner og mikrofon støtter dine krav til multimedier og videokonferanser.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Fire USB 3.0-porter gir høyhastighetstilkobling til USB-enhetene du bruker mest. USB 3.0 reduserer overføringstiden for data (vs. USB 2.0 ), er bakoverkompatibel med USB 2.0 og er toveis.
  • DisplayPort- og VGA-portene sørger for kompatibilitet med eldre og fremtidige videoenheter, og en Ethernet/LAN-port holder deg tilkoblet.
  • Kontakter for hodetelefoner og mikrofon støtter dine krav til multimedier og videokonferanser.
Inkludert i leveransen
    HP ultratynn dokkingstasjon; Vekselstrømadapter; Dokumentasjon


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel