Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Toner schwarz HV 6000Seiten LJ4100 (C8061A)

HP Toner schwarz HV 6000SeitenLJ4100

HP LaserJet C8061A tonerkassett, svart for LJ 4100/mfp, inntil 6000 sider
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP LaserJet C8061-tonerkassetter med intelligent utskriftsteknologi [p1] for skriverne i HP LaserJet 4100/mfp-serien gir konsekvent høy utskriftskvalitet. De er pålitelige og brukervennlige og gir effektiv rekvisitahåndtering.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP LaserJet-tonerkassetter i C8061-familien gir ekstra skarp svart tekst, jevne gråtoneskalaer og fine detaljer i grafikk. Dynamisk elektro-fotografisk justering sikrer konsekvent fordeling av tonerpartikler og skarpe og klare utskrifter fra første til siste side [k1].
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C8061-familien med intelligent utskriftsteknologi[k1] samt innebygd pålitelighet og streng kvalitetstesting gir optimal oppetid for skriveren og et minimum av brukerinngrep.
  • Alt-i-ett-designen til HP LaserJet-tonerkassetter i C8061-familien gir enkel installasjon og vedlikehold. Den intelligente utskriftsteknologien[k1] gir deg rekvisitastatus og informasjon via skriverens kontrollpanel eller nettleser. Varslinger kan sendes til bestemte brukere/administratorer når det er på tide å skifte ut rekvisita.
Målgruppe

Mellomstore til større bedrifter som trenger høykvalitets, pålitelig utskrift i nettverk og arbeidsgrupper, med minimalt behov for brukermedvirkning og brukerstøtte.

Inkludert i leveransen
    Tonerkassett; Resirkuleringsveiledning


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel