Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Super tykt Plus-papir,  matt, 610 mm x 30,5 m (24 tm x 100 fot) (Q6626A)

HP Super tykt Plus-papir, matt,610 mm x 30,5 m (24 tm x 100 fot)

HP supertykt Plus-papir, matt, 210 g/m², 610 mm x 30,5 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP supertykt Plus-papir, matt er et glimrende papir for utstillingsgrafikk som gir uovertruffen bildekvalitet og utskrift uten bølger. Det gir maksimal produktivitet, er allsidig, med mange bruksområder, tørker hurtig og har god lamineringskompatibilitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP supertykt Plus-papir, matt er tykkere og tyngre enn sammenlignbart papir – utviklet for å motstå uprofesjonelle merker og rynker, noe som gir forbedret håndtering etter utskrift og resulterer i utskrifter som tilfredsstiller de mest krevende kundene.
  • HP supertykt Plus-papir, matt gir uovertruffen utskriftskvalitet inkludert livaktig grafikk med fulle farger og enestående fotorealistiske bilder for de viktigste bruksområdene. Du oppnår uovertruffen bildekvalitet med produktive utskriftshastigheter med HPs fargestoffbasert eller falmingsbestandig UV-blekkrekvisita.
  • HP supertykt Plus-papir, matt er et ekstra tykt, klart, hvitt papir med en jevn, matt overflate og ekstra stivhet som motstår merker og rynker når det håndteres og gir svært profesjonelt utseende og følelse.
Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner, utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen. Geografiske informasjonssystemer (GIS), arkitektur (AEC) og ingeniørarbeid (CAD). Utstillinger under varemesser og begivenheter.

Inkludert i leveransen
    Rull med utskriftsmateriell


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel