Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP stereohodesett med ørepropper (VP052AA#ABB)

HP stereohodesett med ørepropper

Flott lyd – bare for deg
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Bruk dette hodesettet til HP Mini eller iPhone, en mobiltelefon, en bærbar PC eller MP3 via kontakten på 3,5 mm. Hodesettet leveres med silikonøreplugger i tre størrelser og har en isolerende tetning som forbedrer ytelsen.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Få kvalitetslyd med HP stereohodesett med ørepropper – og behold den for deg selv! Hodesettet har en isolerende tetning, slik at du ikke mister noe lyd og sørger for å beholde alt for deg selv: ren og perfekt ytelse.
  • Du kan bruke HP stereohodesett med ørepropper til HP Mini eller en iPhone, en mobiltelefon, en bærbar PC eller en MP3-spiller via lydkontakten på 3,5 mm. Ta musikken din med deg uansett hvor du drar, og lytt til den akkurat slik du vil at den skal være.
  • Med HP stereohodesett med ørepropper kan du snakke og spille inn stemmen din via en effektiv integrert mikrofon. Den er liten, men presist plassert slik at den fanger opp alt du sier – nøyaktig og uten forstyrrelser.
  • Små ører? Store ører? Middels store ører? Hodesettet leveres med silikonøreplugger i tre størrelser, slik at alle vil finne et par som passer. Med den isolerende tetningen som forbedrer ytelsen, og en enestående basskvalitet er dette lyd slik den skal være.
Inkludert i leveransen
    Hodesett, silikonøreplugger i tre størrelser og hurtigoppsettveiledning


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel