Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Slate 7 HD 7-tommers skjermbeskytter (F2G66AA)

HP Slate 7 HD 7-tommersskjermbeskytter

Usynlig beskyttelse
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Krystallklar og holdbar – HP Slate7 HD 18 cm (7") skjermbeskytter er utviklet spesielt for skjermen på 18 cm (7") (diagonalt). Beskytt mot daglig bruk - støv, smuss, riper og berøring av penner. Bonus: bruk påføringssettet for enkel påføring uten bobler, samtidig som det ikke blir igjen noen rester ved fjerning. Ideell, transparent beskyttelse.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Ingen tilpassing kreves. Skjermbeskytteren er laget nøyaktig for HP Slate7 HD med full dekning av skjermen på 18 cm (7") (diagonalt), slik at viktige ting som webkamera og mikrofon er tilgjengelig.
  • Tynn og transparent, likevel pålitelig robust med bestandighet mot fingeravtrykk, flekker og refleksjon, og heller ikke påvirker skjermens lysstyrke eller berøringsfølsomhet.
  • Påføres trygt ved å bruke mikrofiberkluten til å rengjøre skjermen og deretter bruke påføringskortet for å fjerne luftbobler og plassere på skjermen.
Inkludert i leveransen
    Skjermbeskytter; Rengjøringsklut; Påføringskort; Garantikort


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel