Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Scanjet N6310 dokumentplanskannere (L2700A#BEJ)

HP Scanjet N6310 dokumentplanskannere

Få avanserte funksjoner for dokumentfangst pluss kvalitetsskanning av bilder i én anvendelig enhet.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Håndter all kontorskanning – en- og tosidige dokumenter, innbundne rapporter, visittkort, fotografier og til og med lysbilder og negativer – med én anvendelig maskin. Øk produktiviteten med dokumentforbedringer og programmerbare snarveier.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Plasser en avansert dokumentfangstenhet i sentrum av virksomheten og få allsidig bildeskanning og mye annet fra den samme pålitelige maskinen. Skann stabler av dokumenter med den automatiske dokumentmateren og bruk skanneplanet til å skanne innbundet, stiftet eller uregelmessig materiell – du kan også gjøre om visittkort til en digital database. Få skannede fotografier av høy kvalitet med 2400 dpi, 48-bits farger og digitaliser 35 mm lysbilder og negativer med den innebygde transparentadapteren.
  • Få mer gjort, og enklere, med et intuitivt, oppgavebasert brukergrensesnitt. Angi snarveier for vanlige oppgaver som skann-til-PDF eller skann dokument til Microsoft Word, slik at dette kan gjøres ved å trykke på én knapp senere. Bruk HPs skanneteknologi til automatisk å rette opp, beskjære og rotere digitaliserte filer, og velg fargebortfall for å få bedre OCR-nøyaktighet. Lagre skannede dokumenter i ulike formater, inkludert PDF, TIFF og JPEG, og send dem direkte til mapper, programmer eller e-post.
  • Øk produktiviteten på kontoret ved hjelp av enkel, ubetjent dokumentfangst. Legg i opptil 50 ark i den automatiske dokumentmateren, slik at de kan skannes med en hastighet på opptil 15 sider per minutt, eller 6 bilder per minutt for tosidige dokumenter. Forhåndsvis, rediger og korriger ved bruk av HP Skanning-programvare. Administrer, organiser og del bilder med ScanSoft® PaperPort® eller Presto! PageManager®[k1]. Sørg for integrering med eksisterende dokumentbehandlingssystemer ved hjelp av inkluderte ISIS®-, TWAIN- og WIA-drivere.
Inkludert i leveransen
    HP Scanjet N6310 dokumentplanskanner; USB-kabel; strømforsyningsadapter/ledning; CD(er) med programvare for Windows® og Macintosh; Komme i gang-veiledning
Tilbehør
HP 1 år e/garanti n/dg
HP 1 år e/garanti n/dg
618,-
Kjøp
HP 3 år n/dg byttetjeneste
HP 3 år n/dg byttetjeneste
1 017,-
Kjøp
HP 3 år service, utskifting
HP 3 år service, utskifting
1 181,-
Kjøp
HP Scanjet N6310 ADM-valseerstatningssett
HP Scanjet N6310 ADM-valseerstatningssett
HP Scanjet ADF Roller kits ensure your HP scanner continues providing high quality scanning.
1 328,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel