Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Scanjet G3110 fotoskanner (L2698A#B19)

HP Scanjet G3110 fotoskanner

Skann, forbedre og restaurer fotografier, lysbilder og negativer – og få også flott dokumentskanning.
  Produktinfo
  Produktbeskrivelse

  Enkel skanning med et knappetrykk med denne stilige og rimelige skanneren. Få flotte resultater fra fotografier, lysbilder og negativer, og forbedre eller restaurer dem med intuitiv programvare. Du kan også skanne og håndtere dokumenter for enkel arkivering.

  Viktige salgsargumenter og fordeler
   Få alt du trenger for å gjøre om fotografier til digitale bilder av høy kvalitet som er enkle å dele. Oppretthold skarpe og klare detaljer - selv når du forstørrer mindre deler - med oppløsning på 4800 x 9600 dpi [k1] og 48-bits farger. Finn ut hvor enkelt det er å forbedre fotografier ved å bruke den medfølgende programvaren til å fjerne røde øyne og forbedre lysstyrke eller kontrast. Du kan til og med restaurere gamle fotografier, fjerne problemer som skyldes støv eller riper og gi liv til falmede farger.
  • Virkelig allsidighet med denne raske og brukervennlige HP-skanneren. Skann opptil fire 35 mm lysbilder eller fem negativer samtidig med den innebygde adapteren, og lagre bildene i separate filer. Du kan også skanne opptil tre 10 x 15 cm fotografier samtidig, eller ett enkelt fotografi opp til A4. Og du trenger heller ikke begrense deg til flate originaler. Du får også imponerende resultater fra åpne bøker, innrammede bilder og til og med 3D-objekter som klokker og smykker - ideelt for registering i forbindelse med forsikring eller auksjoner.
  • Håndter papirarbeidet mer effektivt og lag et sikkert, digitalt arkiv over viktige dokumenter med ett-trykks skanning. Gjør om dokumenter, sertifikater og korrespondanse til lett arkiverbare PDF-filer, eller konverter dokumenter til redigerbar tekst ved hjelp av OCR-programvare (Optical Character Recognition). Del informasjon med andre ved å skanne fotografier og dokumenter og sende dem direkte til e-post. Vis, søk i og indekser skannede dokumenter raskt og enkelt med det medfølgende HP Dokumentbehandling-programmet.
  Inkludert i leveransen
   HP Scanjet G3110 fotoskanner; strømforsyningsadapter/ledning; USB-kabel; CDer med programvare og brukerhåndbok; Installeringsplakat; Garantierklæring


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel