Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Professional ryggsekk (H4J93AA)

HP Professional ryggsekk

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Ved å kombinere komfort og funksjon er HP Professional ryggsekk laget for en bærbar PC på opptil 15,6 tommer diagonalt pluss alt du trenger til en travel dag eller uke på farten.

• Oppbevaringsrom inkluderer innvendige og utvendige lommer og en stor polstret avdeling for bærbar PC, mapper og den har også tavle-PC-rom, slik at du kan bære og beskytte alle enheter.


• Et trygt oppbevaringssted med glidelås på baksiden av ryggsekken beskytter passet ditt og andre verdisaker. Bagasjegjennomføring sørger for best mulig portabilitet.


• Polstrede skulder- og håndstropper gjør den er enkel å bære og ha på seg.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Oppbevaringsrom inkluderer innvendige og utvendige lommer og en stor polstret avdeling for bærbar PC, mapper og den har også tavle-PC-rom, slik at du kan bære og beskytte alle enheter.
  • Et trygt oppbevaringssted med glidelås på baksiden av ryggsekken beskytter passet ditt og andre verdisaker. Bagasjegjennomføring sørger for best mulig portabilitet.
  • Polstrede skulder- og håndstropper gjør den er enkel å bære og ha på seg.
Inkludert i leveransen
    HP Professional ryggsekk; Dokumentasjon


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel