Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Professional matt lerret – 610 mm x 6, 1 m (24 tm x 20 fot) (Q8673A)

HP Professional matt lerret – 610 mm x 6,1 m (24 tm x 20 fot)

HP Professional matt lerret, 430 g/m² - 24" / 610 mm x 6,1 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP profesjonelt matt lerret er ideelt for utskrift av utstillingskopier i museumskvalitet, skarpe svart-hvitt-fotografier og samlerutgaver. Dette tykke lerretet har en jevn, hvit og matt finish.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HP profesjonelt matt lerret har skinnende hvit overflate og matt finish for livfull og skarp reproduksjon av farger og detaljer. Den jevne, matte overflaten sikrer at alle farger og linjer reproduseres med klare, livfulle og artistiske detaljer. Dette tykke lerretet av polyester/bomull er ideelt for holdbare utskrifter i museumskvalitet.
  • HP profesjonelt matt lerret er laget for å gi konsistent ytelse og imponerende holdbarhet og håndterings- og vannbestandighet når det brukes sammen med HP Vivera pigmentert blekk. For å gi flere etterbehandlingsalternativer er dette papiret kompatibelt med en rekke flytende og oppløsningsbaserte laminater – ideelt for utskrift av utsøkt kunst.
  • HP profesjonelt matt lerret gir reproduksjoner og fotografier med utmerket bildestabilitet og integritet. De vil være lysekte i mer enn 200 år ved bruk sammen med HP Vivera pigmentert blekk [k1].
Målgruppe

Kunstnere, profesjonelle fotografer, kunstreproduksjonsbedrifter og leverandører av grafikkorienterte kopitjenester vil elske HP profesjonelt matt lerret, som er ideelt for utskrifter i museumskvalitet med matt finish.

Egenskaper og fordeler
  • Skinnende hvitt papir med matt finish.
  • Skinnende hvitt papir med matt finish.
  • Jevn overflate.
  • 100 % syrefri base og pH-nøytral bestrykning.
  • Konstruert med mellomtungt, enkeltvevet polyester/bomull.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel