Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ProBook 6470b bærbar PC (C5A52EA#ABN)

HP ProBook 6470b bærbar PC

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Overview
Skreddersydd for forretninger. Denne konfigurerbare bærbare PCen er optimalisert for Windows 7 Professional, og har en 35,6 cm (14") (diagonalt) skjerm og UMA- eller diskret grafikk1. Fra den profesjonelle designen til Intel®-teknologi – du er klar for forretninger.

Features
Laget for forretninger på farten.

• Fra glassblåst aluminiumsdeksel på skjermen til den solide wolframfargede finishen – denne bærbare kontor-PCen polerer din profesjonelle stil.


Det er bra å ha alternativer.

• Velg mellom UMA eller diskret grafikkytelse1 for å lage virkningsfulle visuelle effekter som imponer sjefen og kollegaer. Koble til flere skjermer for å få totalt fire skjermer som gir en omsluttende grafikk- og databehandlingsopplevelse med AMD Eyefinity-teknologi2.


Stol på en bærbar PC som virkelig er bygd for bedrifter.

• Har de nye tredjegenerasjons Intel® Core™-prosessorene med vPro™-teknologi1,3 som bidrar til å redusere IT-vedlikeholdskostnader ved å muliggjøre ekstern konfigurering, diagnostisering, isolering og reparasjon av infiserte PCer.


1 Selges separat eller som en tilleggsfunksjon.

2 AMD Eyefinity-teknologi krever konfigurasjon med AMD diskret grafikk. Totalt antall skjermer som støttes, varierer etter modell. HP ProBook 6470b og 6570b støtter opptil fire skjermer.

3 Noe funksjonalitet i denne teknologien, som Intel® Active Management Technology og Intel Virtualization Technology, krever tilleggsprogramvare fra tredjepart for å kjøre. Tilgangen på fremtidige "virtuelle innretninger"-applikasjoner for Intel vPro-teknologi avhenger av programvare fra tredjeparter. Microsoft Windows kreves. Velg konfigurasjoner som tilbyr vPro-teknologi.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Ta kontakt med HP Financial Services for å implementere nyskapende teknologi som er viktig for å øke forretningsverdi og konkurransedyktig differensiering. Mer informasjon om www.hp.com/go/hpfs.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel