Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ProBook 6460b bærbar PC (LG645EA#ABN)

HP ProBook 6460b bærbar PC

Skreddersydd for forretninger
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Profesjonell assistent. Få jobben gjort. HP ProBook med 35,6 cm (14" diagonalt) HD-skjerm 1 er det perfekte profesjonelle hjelpemiddelet for daglige kontoroppgaver, fra skriving av rapporter til deltakelse i mobile møter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP ProBook 6460b har en forfinet, wolframfarget design med et glassblåst skjermkabinett i aluminium, et magnesiumforsterket ABS-chassis og understell med avløp som beskytter mot uhell som søl i mindre målestokk. Tastaturet i full målestokk gjør det mulig å skrive raskt og er bedre egnet til å bruke bevegelser.
  • Opprett dokumenter, presentasjoner og regneark og del dem raskt med kolleger. Den nye Intel-arkitekturen har annengenerasjons Intel® Core™ i5 [k2] og i3 [k2] tokjerners prosessorer, som gir en utrolig ytelse, gode svartider og forbedret grafikk. Intel® Celeron®-prosessorer er også tilgjengelig [k3]. Velg Intel® HD Graphics 3000 [k3] for villig ytelse og rik mediefunksjonalitet.
  • Nyt den behagelige 35,6 cm (14" diagonalt) HD-skjermen [k4] til HP ProBook 6460b.
  • Flere batterialternativer gjør det mulig å konfigurere den bærbare PCen med en mobilitet og batteridriftstid som passer for deg [k5].
  • HP ProtectTools er en samling sikkerhetsteknologier som er utviklet for å gi brukere tredimensjonal beskyttelse gjennom streng godkjenning, data i stillstand og data i bevegelse [k6].
  • HP Power Assistant [k7] utvider batteridriftstiden samtidig som strømforbruket reduseres. Det er en integrert løsning som måler og logger systemstrømforbruket via et enkelt grensesnitt.
  • Med HP QuickWeb [k8] kan du få rask, praktisk og sikrere tilgang til Internett, e-post, kontakter og kalender med et tastetrykk uten lange oppstartstider. Felles forankringsalternativer [k1] gjør det mulig for kolleger å dele forankringsløsninger for HP ProBook 6460b på forskjellige steder.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel