Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ProBook 5310m bærbar PC (VQ468EA#ABN)

HP ProBook 5310m bærbar PC

Tynn og stilig bærbar kontor-PC som kombinerer ytelse og lav pris
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Stil møter substans: Laget for stilbevisste profesjonelle brukere som verdsetter en sofistikert, tynn og stilig bærbar PC med 33,8 cm (13,3") diagonalt LED-bakbelyst skjerm, og som kombinerer ytelse og lav pris.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Med en startvekt på bare 1,7 kg og tykkelse på bare 23,5 mm har denne utrolig stilige PCen en sofistikert estetikk med en holdbar skjerminnfatning i eloksert aluminium og håndleddsstøtte. Med en 16:9 LED-bakbelyst antirefleks- eller BrightView HD-skjerm [k1] får du forbedret lysstyrke, kontrast og klarhet.
  • Denne bærbare PCen har en kraftig standardspennings Intel® Core™2 Duo-prosessor eller en rimelig lavspennings Intel® Celeron®-prosessor, et 2 MP webkamera med dobbel mikrofon for tydelige webkonferanser, [k2] kraftige sikkerhetsfunksjoner som beskytter dataene, og en stilig og lett metalldesign som omdefinerer PC-stil.
  • Integrert HP mobilt bredbånd drevet av Gobi [k3] gir deg praktisk tilgang til Internett, bedriftens intranett, e-post og driftkritisk informasjon på flere steder enn noen gang tidligere.
  • Bygd for å beskytte. Integrerte, tilpassbare sikkerhetsløsninger beskytter nettverk, programmer og data. Bygd for å forenkle. HP QuickLook 3 lar deg lese og skrive e-post og kalender-, oppgave- og kontaktinformasjon på sekunder ved hjelp av et tastetrykk - uten at du må starte opp PCen [k4]. HP QuickWeb gir deg raskere tilgang til Internett uten at du må starte opp datamaskinen. Ett enkelt trykk på en knapp, og på mindre enn 20 sekunder har du tilgang til dine favorittnettsteder. Bygd for å vare. En holdbar og lett metallinnfatning kombinerer en skjerminnfatning i eloksert aluminum og PC-bunn i magnesiumlegering for å beskytte PCen mot daglig slitasje.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel