Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
ProBook 4530s bærbar PC

HP ProBook 4530s bærbar PC

Forretningspartner
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Overview
Stilig ytelse. Se på, presenter, ha videokonferanser 1 og kjør flere oppgaver på denne holdbare og stilige bærbare PCen. Denne allsidige og sikre HP ProBook med 39,6 cm (15,6") diagonalt HD-skjerm 2 gjør inntrykk både på og utenfor kontoret.

Features
Utstyrt for å få jobben gjort

• Få kraftig prosessor, trådløs funksjonalitet3 og 39,6 cm (15,6") (diagonalt) HD2-skjerm.


Stilig design

• Den metalliske gråfargen utfyller finishen i vertikalbørstet aluminum. PCens flotte utseende har ekstra aluminiumschassis for å tåle pendling mellom hjem og arbeid.


Sikkerhet utover passord

• Sikker tilgang til informasjonen din med HPs teknologi for ansiktsgjenkjenning eller avlesing av fingeravtrykk, og beskytt den bærbare og alle de følsomme dataene den inneholder, med HP ProtectTools4.


Enkelt å være produktiv

• Bruk HP QuickWeb5 for å få rask tilgang til Internett, e-post, kontakter og kalender med et knappetrykk, uten lang oppstartstid.


Krystallklart samarbeid

• Reduser kommunikasjonskostnadene og øk produktiviteten med HD-webkamera 1,6 for videokonferanser, "dual array"-mikrofoner og SRS Premium Sound for bedre lydkvalitet


Det beste av begge verdener

• Grafikk med vekslefunksjon betyr at du kan få høy ytelse fra diskret grafikk eller lang batteridriftstid med integrert grafikk i samme bærbare PC.


1 Internett-tjeneste er nødvendig.

2 HD-innhold er nødvendig for å vise HD-bilder.

3 Trådløst tilgangspunkt og Internett-tjeneste er nødvendig. Tilgjengeligheten av offentlige trådløse tilgangspunkter er begrenset.

4 Microsoft Windows kreves.

5 HP QuickWeb er tilgjengelig når den bærbare PCen er av i Windows Vista- eller Windows 7-baserte systemer. Internett-tilgang kreves. Tidsangivelsen kan variere, avhengig av systemkonfigurasjonen. For å aktivere funksjonen etter fjerning av batteriet må den bærbare PCen omstartes før etterfølgende bruk.

6 Selges separat eller som en tilleggsfunksjon.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP ProBook 4530s-serien er ideell for små og mellomstore bedrifter, og balanserer funksjonalitet med stil og rimelig pris. Holdbarheten starter med sterk og nøyaktig utformet aluminum som er dypt eloksert for å gi en rik flekk- og slitasjebestandig HP DuraFinish, tilgjengelig i metallisk grå. Du vil også få glede av en 39,6 cm (15,6") diagonalt HD-skjerm [k1].
  • HP sørger for komplett sikkerhet som dekker brukernes behov, fra BIOS-autentisering før oppstart til passordadministrasjon med Credential Manager og Drive Encryption. HP ProtectTools er enkelt å bruke, det er robust og kan sentraladministreres. Og HPs fingeravtrykkssensor og HPs ansiktsgjenkjenning gjør det enkelt å logge på PCen.
  • Med integrert WWAN [k2] og HP Connection Manager kan du være tilkoblet på flere steder jobben fører deg. Med valgfrie 6- og 9-cellers batterier [k3] og HP Power Assistant [k4] får du ekstra batteridriftstid i en virkelig mobil opplevelse.
  • Den bærbare PCen leveres med den nye ArcSoft TotalMedia Suite forhåndslastet, slik at du kan spille av, redigere og lage video- og lydfiler. Opplev livet i HD [k1] med HDMI-porten som lar deg koble direkte til HD-skjermer [k5]. SRS Premium Sound vil sømløst redusere bakgrunnsstøy under videokonferanser, og forbedrer lyden fra høyttalerne eller hodetelefonene dramatisk.
  • Den nye Intel-arkitekturen har 2. generasjon Intel® Core™ i7 [k6], i5 [k6] og i3 [k6] Dual-Core- og Quad-Core-prosessorer og Intel® Celeron-prosessor.
  • Med HP QuickWeb [k7] får du rask, praktisk og sikrere tilgang til Internett, e-post, kontakter og kalender med et knappetrykk, uten lange oppstartstider.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel