Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ProBook 4310s bærbar PC (NX582EA#ABN)

HP ProBook 4310s bærbar PC

Stilig økonomi. 13,3 tommer diagonalt HD-skjerm, Intel-prosessorer
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Fornuftig stil. Laget for bedrifter som trenger en stilig og rimelig 13,3-tommers bærbar PC med en startvekt på 1,97 kg. Den leveres med DDR3-systemminne som overfører data dobbelt så raskt som DDR2, og er perfekt for vanlige kontorprogrammer.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HP ProBook 4310s bærbar PC ser flott ut med en elegant, tynn design som rammer inn en rekke funksjoner som normalt er forbeholdt mer kostbare PCer. Den gir raffinert enkelthet i en ny Merlot eller glanset Noir finish med større tastatur. Koordiner ditt valg av Merlot finish med et stort utvalg tilbehør i Merlot for å få en ensartet stil.
  • Stol på at den nyeste Intel® Core™2 Duo-prosessoren [k1] gjør jobben. DDR3-systemminne lar deg overføre dobbelt så raskt som DDR2. En lavprofil 13,3 tommer diagonalt, 16:9 LED-bakbelyst HD-skjerm [k2] gir deg bedre lysstyrke, kontrast og klarhet, og er mer energieffektiv enn vanlige LCD-skjermer. Velg mellom høyytelses ATI diskret grafikk, med dedikert skjermminne, eller integrert Intel UMA-grafikk [k1] som balanserer minnebruken mellom grafikken og systemet. Uansett om du er rett over gaten eller på andre siden av landet vil integrert HP Mobilt bredbånd drevet av Gobi [k3], Wi-Fi CERTIFIED™ WLAN [k4] og Bluetooth® gjøre det enkelt å være tilkoblet.
  • Bygd for å beskytte. HP 3D DriveGuard bidrar til å beskytte PCens harddisk mot støt og fall. Bygd for å forenkle. HP QuickLook 2 [k5] lar deg lese e-post og kalender-, oppgave- og kontaktinformasjon på sekunder ved hjelp av et tastetrykk - uten at du må starte opp PCen. Bygd for å vare. Med innovativ konstruksjon og HP Total Test Process (en valideringsprosess med mer enn 95 000 timer testing per plattform) får du en pålitelig og holdbar PC. Bygd for å ta vare på. HP Smart vs-adaptere er energieffektive strømadaptere med innebygd sensor som varsler PCen når strømforbruket er nådd, slik at PCen kan gjøre strømjusteringer når det er nødvendig.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel