Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Pro 3300 PC med liten formfaktor (XT335EA#UUW)

HP Pro 3300 PC medliten formfaktor

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Avanserte stasjonære PCer med forbedrede sikkerhets- og administrasjonsfunksjoner.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Pro 3300 Series kontor-PC med liten formfaktor har fått nytt design og er kraftig nok til å håndtere alle databehandlingsoppgaver i et chassis som er så lite at det får plass på skrivebordet. Du får en PC med alle funksjoner og et flott utseende som har arvet kvalitet og pålitelighet.
  • HP Pro 3300 Series har et stilrent utseende som vil være aktuelt i mange år. Den nye designen handler ikke bare om utseende, men også konfigurerbarhet og praktisk bruk. Du får en stilig og kraftig arbeidshest som dekker behovene dine nå og som vokser sammen med bedriften senere. Velg fra en rekke standardharddisker eller optiske tilleggsstasjoner[k1]. Standard DDR3-minne er energieffektivt og utvidbart slik at du kan spare penger og arbeide effektivt.; Liten formfaktor er laget for å passe inn på typiske kontorarbeidsplasser, og har praktisk plasserte USB 2.0-porter og lydporter foran. Standard video-, nettverks- og ekstra USB-porter er tilgjengelig på baksiden.
  • Du kan velge fra den nyeste teknologien og en fleksibel liten formfaktor for å støtte konfigurasjonen som best passer dine forretningsbehov. Den har andregenerasjon Intel® Core™ i3- og i5-prosessorer[k2] og brikkesett for å kunne levere det nyeste innen ytelse. Du slipper kompromisser når du skal kjøre dine mest grafikkintensive programmer. Uansett om du redigerer bilder, lager multimediepresentasjoner eller utformer webinnhold vil du oppleve større bildeklarhet og flere detaljer med integrert Intel Graphics.
  • HP Pro 3300 med liten formfaktor er klar for å konfigureres med ekstra minnespor, PCI Express (PCIe)-spor og 8,9/13,3 cm (3,5”/5,25”) stasjonsrom. Velg det ekte Windows® 7-operativsystemet som er riktig for ditt miljø. Og med forhåndsinstallert programvare som HP ProtectTools Suite SMB[k3], HP Power Assistant[k4] og Norton Internet Security [k5] (prøvetilbud) får du en PC som gjør inntrykk rett fra esken.
  • Du får mer enn det som er i esken med våre forretningsfokuserte nyvinninger som følger med hver HP Pro 3300 Series-PC, og som hjelper deg å øke produktiviteten, redusere risiko, redusere miljøfotavtrykket og forbedre den generelle databehandlingsopplevelsen. I tillegg har HP Pro 3300 Series valg for service og støtte slik at du kan bruke tiden på det som er viktig - bedriften din.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel