Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Premium Plus High-gloss Photo Paper - 25 ark/10 x 15 cm uten kanter (Q8028A)

HP Premium Plus High-gloss PhotoPaper - 25 ark/10 x 15 cm uten kanter

HP Premium Plus fotopapir, høyglanset, 280 g/m² – 10 x 15 cm uten marg / 25 ark
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Premium Plus fotopapir er HPs beste fotopapir, som gir bilder i profesjonell kvalitet som motstår falming i inntil 115 år[p1]. Den høyglansede finishen, tykkelsen og vekten gir deg alt du forventer av tradisjonell fotofremkalling.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HP Premium Plus fotopapir, høyglanset, oppfyller kravene som stilles av selv de mest avanserte fotoblekkskriverne, til å levere virkelighetstro, konsekvente farger, nøyaktige hudnyanser og fyldig, glanset svart for utrolige bilder som gjør sterkt inntrykk. Den lyse hvite overflaten sørger for utmerket kontrast og skarpe bildedetaljer. HP Premium Plus fotopapir er perfekt når du skal lage bilder for innramming, fotoalbum, plakater og gaver.
  • HP Premium Plus fotopapir, høyglanset, oppfyller kravene som stilles av selv de mest avanserte fotoblekkskriverne, til å levere virkelighetstro, konsekvente farger, nøyaktige hudnyanser og fyldig, glanset svart for utrolige bilder som gjør sterkt inntrykk.
  • HP Premium Plus fotopapir, høyglanset, gir utskrifter som vil motstå falming i generasjoner[k1] - lenger enn digitale bilder fremkalt i butikk. Det unike flerlagsbelegget til dette fotopapiret er designet sammen med HPs nye fotoutskriftssystem for å sikre at det absorberer, holder på og 'binder' blekket - og praktisk talt produserer kornfrie bilder som holder seg fyldige og virkelighetstro.
Målgruppe

Fotoentusiaster hjemme og på kontoret, som ønsker eksepsjonell fotoutskrift på blekkskriverne sine, med kvalitet som tåler sammenlikning med tradisjonelle fotografier.

Egenskaper og fordeler
  • Motstår falming i generasjoner med HP 6-blekks og 7-blekks utskrift - lenger enn tradisjonelt fremkalte fotografier
  • 280 g/m2 vekt
  • Høyglanset finish


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel