Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Premium fotopapir,  glanset, 60 ark / 10 x 15 cm pluss avrivningskant (Q1992A)

HP Premium fotopapir, glanset, 60ark / 10 x 15 cm pluss avrivningskant

HP Premium fotopapir, glanset, 240 g/m², 10 x 15 cm pluss flik/60 ark
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Premium fotopapir, glanset, gir overlegen bildekvalitet, og ser ut og føles som tradisjonelt fremkalte fotografier. Dette økonomiske papiret i fotoformatet 10 x 15 cm har overlegen falmingsbestandighet og egner seg til de fleste fotoprosjekter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Premium fotopapir, glanset gir strålende bilder med livlige farger, dype svartfarger og realistisk hudfarger. HP Premium fotopapir, glanset er optimalisert for bruk med HPs blekk og blekkskrivere til å gi utskrifter som alltid er nøyaktige til minste detalj. Ideelt til kopier, forstørrelser, restaurerte bilder og fotografier som skal deles med familie og venner.
  • Den robuste, tunge vekten på 240 g/m² for HP Premium fotopapir, glanset, gjør at det ser ut og føles som profesjonelt fotopapir. Den glansede finishen er ideell for fargebilder og fotografier. Det leveres med en gjennomhullet flik for enkel håndtering, ingen klipping er nødvendig.
  • HP Premium fotopapir, glanset, gir klare, skarpe bilder med førsteklasses falmingsbestandighet for bilder som varer lenger. Perfekt for albumet, innramming eller for å dele med venner og familie. Et baksidebelegg som motvirker klebing hindrer utflytning når bildene stables.
Målgruppe

Hjemme- og bedriftsbrukere som ønsker å skrive ut fotos med middels til høy oppløsning fra digitalkameraer eller skannere.

Egenskaper og fordeler
  • Livlige farger, realistiske hudtoner, fyldig svart med god kontrast
  • 23 μm tykk, 230 g/m2 vekt
  • Matt finish


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel