Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Pavilion Elite HPE-140sc stasjonær PC (WC779AA#UUW)

HP Pavilion Elite HPE-140sc stasjonærPC

Hastighet. Ren kraft. Stil.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Inne i dette stilige sportsbilinspirerte Merlot-røde chassiset finner du en rimelig og kompakt mikrotårn-PC med ytelsen du trenger for kraftintensive spill og andre krevende oppgaver, og utvidelsesmuligheter som gjør at den også imponerer i morgen.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Strømlinjeformet for hastighet og ytelse. HP Pavilion Elite HPE PC har datakraften du trenger til spill og kreativ bruk. Den optimaliserte programvarebyggen frigir systemressurser til dine mest krevende oppgaver.
  • Med Intel Core™ i3-, i5- og i7-prosessorer og ekte Windows® 7 Home Premium leverer HP Pavilion Elite HPE PC datakraften du trenger til spilleopplevelsen og den kreative friheten du krever.
  • En blanding av kraft og eleganse som tar seg flott ut i hjemmet ditt. HP Pavilion Elite HPE-PCen har Merlot-rød grill, glanset svart chassis og krombelagte kanter som er i perfekt harmoni med det tynne mikrotårnformatet.
  • Datakraften du trenger nå, fleksibilitet til å utvide i morgen. HP Pavilion Elite HPE PC bruker industristandardkomponenter som er enkle å oppgradere.
  • Stille nok for alle rom i huset! HP Extra Quiet-teknologi holder PCen avkjølt med optimalisert intern ventilasjon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel