Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Papir //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Papir HP Q5496A Premium Plus A3 (20) (Q5496A)

HP Papir HP Q5496A PremiumPlus A3 (20)

HP Premium Plus fotopapir, høyglanset, 280 g/m² – A3 / 297 x 420 mm / 20 ark
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Høyglanset fotopapir i HPs beste kvalitet. Utskriftene varer i generasjoner, lenger enn fotografier som er fremkalt på tradisjonell måte. Profesjonell, høyglanset kvalitet med vekt og tykkhet for utskrifter med studiokvalitet.Briljante bilder - livfulle farger og realistiske hudtoner.Ideelt for digitale bilder med høy oppløsning, bilder til innramming eller fotoalbum samt til gaver. Vekt 280g.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Bilder på HP Premium Plus fotopapir kan, når de lages med skrivere som bruker HP nr. 58 fotoblekkpatron, motstå falming i generasjoner – lenger enn for tradisjonelt fremkalte bilder. Det gjør at selv fremviste bilder holder godt på fargene.* *Basert på Wilhelm Imaging Research, Inc. med HP nr. 58 fotoblekkpatron på HP Premium Plus fotopapir. Se www.wilhelm-research.com hvis du ønsker flere detaljer.
  • HP Premium Plus fotopapir oppfyller kravene som stilles av selv de mest avanserte fotoblekkskriverne, til å lage virkelighetstro, konsekvente farger, nøyaktige hudnyanser og fyldig, glanset svart for utrolige bilder.
  • HP Premium Plus fotopapir, høyglanset, gir utskrifter som vil motstå falming i generasjoner[k1] - lenger enn digitale bilder fremkalt i butikk. Det unike flerlagsbelegget til dette fotopapiret er designet sammen med HPs nye fotoutskriftssystem for å sikre at det absorberer, holder på og 'binder' blekket - og praktisk talt produserer kornfrie bilder som holder seg fyldige og virkelighetstro.
Målgruppe

Fotoentusiaster hjemme og på kontoret, som ønsker eksepsjonell fotoutskrift på blekkskriverne sine, med kvalitet som tåler sammenlikning med tradisjonelle fotografier.

Egenskaper og fordeler
  • Glimrende falmingsbestandighet gir bilder som varer lenge
  • Glansede, virkelighetstro farger gir fantastiske bilder
  • Høyglanset finish med studiokvalitet
  • Samme vekt og tykkelse som vanlige bilder


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel