Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP PAPIR HP PHOTO Q7858A A3 (20) 210 G/M2 (Q7858A)

HP PAPIR HP PHOTO Q7858AA3 (20) 210 G/M2

HP fotopapir, glanset, 210 g/m² – A3 / 297 x 420 mm / 20 ark
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP fotopapir, glanset, er et rimelig og solid glanset fotopapir med umiddelbar tørking for enkel håndtering uten smitte. Dette A3-papiret egner seg for fargebilder i butikkvalitet, albumbilder, plakater og forretningsbilder.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HP fotopapir tørker umiddelbart, så bildene er enkle å håndtere, stable, og de smitter ikke. Du kan stable dem oppå hverandre uten å være redd for at de skal klistre seg inntil hverandre.
  • HP fotopapir, glanset, tørker umiddelbart for enkel håndtering og umiddelbar deling. Ideelt til utskrift av bilder i store mengder, fra digitalkameraer, foto-CD-er, e-post og Internett. Du kan stable dem oppå hverandre uten å være redd for at de skal klistre seg inntil hverandre. Det er bestandig overfor vann, fargesmitte og fingeravtrykk - et godt valg selv i de mest fuktige miljøer.
  • HP fotopapir, glanset, er optimert for bruk med HPs Auto Sense-teknologi med HPs blekk og blekkskrivere. Auto Sense-teknologien gjør det enkelt og raskt å skrive ut virkelighetstro fargebilder. Spesielle merker på baksiden av papiret sørger automatisk for de optimale skriverinnstillingene[k1].
Målgruppe

Brukere av blekkskrivere som lager digitale bilder hjemme og på jobben. Ideelt når du skal skrive ut mange bilder.

Egenskaper og fordeler
  • Tykkelse på 8,5 mil / 216 µm
  • 175 g/m²


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel