Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Officejet Pro L7780 All-in-One-skriver (CB039A#UUW)

HP Officejet Pro L7780 All-in-One-skriver

Skriv ut profesjonelle fargedokumenter med opptil 50% lavere kostnad per side enn lasere[p1].
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få farger i profesjonell kvalitet til en kostnad per side som er opptil 50 % lavere enn for lasere[p1], pluss LQS (hastighet i laserkvalitet)[p2] på opptil 12 spm i svart, 10 spm i farger. Få mer gjort med trådløs nettverksdrift, 50-arks ADM og automatisk dupleksutskrift i én energieffetiv enhet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
 • Skriv ut fargedokumenter, brosjyrer og grafikk i profesjonell kvalitet med HP Officejet-blekk, og spar så mye som 50% per side sammenliknet med laserskrivere[k1]. Spar også på daglige dokumenter med svart i laserkvalitet til en kostnad per side opptil 40% lavere enn for sammenliknbare lasere[k1]. Få dobbelt så mange sider i svart og større verdi ved å bruke HP 88XL Officejet-blekkpatroner (ikke inkludert, selges separat). Kom rimeligere i gang også, med en innkjøpspris som er lavere enn for sammenlignbare fargelasere[k2].
 • Forbedre produktiviteten i ditt trådløse[k3] eller Ethernet-nettverk med denne kraftige All-in-One-enheten. Skriv ut med laserkvalitetshastighet (LQS) på opptil 12 spm i svart/10 spm i farger – raskere enn de fleste ledende laserskrivere[k4] – eller gled deg over blekkskriverhastigheter på opptil 35 spm i svart/34 spm i farger. Skriv ut, kopier og skann dokumenter med flere sider via 50-arks ADM, og dra full nytte av en rekke avanserte forretningsverktøy for faksing. Få hurtigtørkende og flekkmotstandige resultater ved å bruke papir med ColorLok-symbolet.
 • Sikre minimal innvirking på miljøet med en All-in-One-enhet som bruker betydelig mindre strøm enn sammenliknbare AiOer under utskrift[k5]. Reduser papirforbruket med opptil halvparten med automatisk dobbeltsidig utskrift og kopiering. Digitaliser dokumenter, fotografier og mer med skanning i full Legal-størrelse, og gjør om dokumenter til redigerbare filer med OCR-programvare. Skann direkte til nettverksmapper med Direct Digital Filing. Minimer ilegging av papir med ekstra papirskuff som gir total kapasitet på 600 ark.
Målgruppe

HP Officejet Pro L7500/7600/7700 series er laget for små bedrifter / hjemmekontorer som ønsker en rask, høyproduktiv, nettverksklar All-in-One-enhet som gir utskrift i profesjonell kvalitet til en betydelig lavere kostnad per side enn sammenliknbare lasere.

Egenskaper og fordeler
 • Laserutskriftshastigheter på opptil 12 spm for svart-hvitt / 10 spm for farger.
 • Utkasthastighet på opptil 35 spm svart-hvitt / 34 spm i farger.
 • Økonomisk utskrift med separate HP Officejet-blekkpatroner og blekkresirkuleringssystem.
 • 6 cm (2,4 tommer) skjerm; 50-arks ADM; automatisk dupleksenhet; ekstra papirskuff (totalt 600 ark).
 • Innebygd trådløst og Ethernet-nettverk for opptil fem arbeidsstasjoner.
 • Direkte digital arkivering til nettverksmapper; skann med 2400 x 4800 dpi, 48-bits; Readiris Pro OCR.
 • Avanserte faksfunksjoner, inkludert seng i full Legal-størrelse og minne for opptil 100 sider.
 • * Maksimal oppløsning kan påvirkes av faktorer knyttet til PC-systemet.
Inkludert i leveransen
  HP Officejet Pro L7780 All-in-One skriver, faks, skanner, kopimaskin, HP-tilbehør for automatisk dobbeltsidig utskrift C9278A, HP 350-ark papirskuff CB007A, HP 88 Officejet-blekkpatroner (Svart, cyan, magenta, gul), HP 88 Officejet-skrivehoder (Svart og gul, magenta og cyan), Ethernet-kabel, skriverprogramvare og brukerhåndbok på CD-ROM, Komme i gang-håndbok, installeringsplakat, strømledning, telefonledning, sett med prøvemedier
Tilbehør
HP 2 år Care Pack
HP 2 år Care Pack
238,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel