Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Officejet J6410 All-in-One-skriver (CB029B#BEQ)

HP Officejet J6410 All-in-One-skriver

Oppnå maksimal anvendelighet med trådløs[p1] alt-i-ett-enhet for forretninger.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Oppnå maksimal produktivitet med raskere trådløs alt-i-ett-enhet[p1]. Skriv ut enkelt- eller tosidige dokumenter og få en praktisk 35-arks ADM for enkel kopiering, skanning og faksing. Du får mest for pengene med høykapasitetspatroner[p2].

Viktige salgsargumenter og fordeler
 • Føy den meget anvendelige alt-i-ett-enheten til det trådløse[k1] eller Ethernet-nettverket og se hvor mye mer du kan få gjort ut av dagen. Spar papir og penger med automatisk tosidig utskrift – enkel å bruke uten innstillinger som skal endres. Kopier, skann og faks flersidige dokumenter enkelt og pålitelig med 35-arks automatisk dokumentmater, slik at du får tid til å gjøre noe mer produktivt. Fyll den 250-arks papirskuffen og start store utskrifts- eller kopieringsjobber uten bekymringer for å gå tom.
 • Spar tid og penger uten å gå på akkord med kvaliteten med denne effektive enheten. Gjør jobben raskere med utskrifts- og kopieringshastighet på opptil 31 spm for svart-hvitt og 25 spm for farger. Velg ekstra høykapasitetsblekkpatroner[k2] for å få rimeligere utskrifter og færre patronbytter. Få flotte resultater med HP Vivera Office-blekk – holdbare dokumenter i laserkvalitet og fargegrafikk og fotografier av profesjonell kvalitet. Automatisk sensor for papirtype sørger for optimale utskriftsinnstillinger.
 • Håndter fakstrafikk med 100 programmerbare kortnumre og 100-siders faksminne – lagrede fakser er sikret selv ved strømbrudd. Send og motta fakser i svart-hvitt og farger raskt og effektivt med 33,6 kbps modem. Skann og faks direkte til datamaskin, nettverksmappe eller minnekort. Nyt godt av muligheten for selvbetjent kopiering – du må ikke slå på PCen. Digitaliser dokumenter for arkivering eller fotografier for reproduksjon eller kampanjemateriell med 4800 dpi skanneoppløsning[k3].
Målgruppe

HP Officejet J6410 All-in-One skriver, faks, skanner, kopimaskin er konstruert for små bedrifter/hjemmekontor som ønsker rask og trådløs tosidig utskrift, en lav kostnad per side og et utvalg av profesjonelle faks-, skanne- og kopiverktøy.

Egenskaper og fordeler
 • Innebygd 802.11g trådløst og Ethernet-nettverk for utskrift, skanning og faksing for flere brukere.
 • Automatisk tosidig utskrift, 35-arks ADM for flersidig kopiering, faksing og skanning.
 • Skriv ut og kopier opptil 31 spm i svart-hvitt, 25 spm i farger.
 • Skann og faks direkte til datamaskin, nettverksmappe eller minnekort.
 • 33,6 kbps faksmodem, 100 kortnumre, 100-siders minne.
 • Holdbar tekst av laserkvalitet og fargefotografier og grafikk av profesjonell kvalitet.
 • Frittstående fargekopiering uten å måtte slå på datamaskinen.
Inkludert i leveransen
  HP Officejet J6410 All-in-One skriver, faks, skanner, kopimaskin, HP 350 svart blekkpatron, HP 351 trefargers blekkpatron, skriverprogramvare og brukerhåndbok på CD-ROM, komme i gang-hefte, strømledning
Tilbehør
HP 350XL høy kapasitet svart
HP 350XL høy kapasitet svart
HP 350XL blekkpatron, svart, med Vivera-blekk
469,-
Kjøp
HP 351XL høy kapasitet trefargers
HP 351XL høy kapasitet trefargers
HP 351XL trefargers blekkpatron med Vivera-blekk
493,-
Kjøp
MM Black Inkjet Cartridge No.350XL
MM Black Inkjet Cartridge No.350XL
156,-
Kjøp
MM Color Inkjet Cartridge No.351XL
MM Color Inkjet Cartridge No.351XL
168,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel