Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Officejet J3680 All-in-One-skriver (CB071A#BEQ)

HP Officejet J3680 All-in-One-skriver

Gjør mer med bordplassen – faks, telefoner, skriv ut, skann og kopier med én kompakt enhet.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP All-in-One-blekkskrivere for kontorer gir profesjonelle farge- og svart-hvitt-dokumenter til en lav pris per side, pluss et fullt utvalg av kopierings- og skanneverktøy med avansert papirhåndteringstilbehør.

Viktige salgsargumenter og fordeler
 • Få alle fordelene med en komplett faks pluss anvendeligheten ved enkel utskrift, kopiering og skanning i farger. Utnytt bordplassen best mulig med innebygd telefon og praktisk innfellbar skuff. Skriv ut og kopier opptil 20 spm i svart-hvitt, 14 spm i farger. Faks, skann og kopier flersidige dokumenter med 20-arks automatisk dokumentmater. Digitaliser dokumenter for arkivering og skann til e-post med 1200 dpi skanning. Få størst utbytte med høykapasitets blekkpatroner til hyppige utskrifter[k1].
 • Sørg for at du er så produktiv som mulig med et utvalg av avanserte faksfunksjoner, inkludert 200-siders minne[k2] slik at du ikke mister dokumenter. Spar tid med egne funksjonsknapper og opptil 100 kortnumre – en 2-linjers tekstskjerm gjør programmeringen enkel. Oppnå i tillegg rask ytelse med 33,6 kbps modem – send og motta fakser på ned til 3 sekunder per side. Gjør bruk av en rekke kontorfaksverktøy, inkludert fakskringkasting og forsinket sending.
 • Skriv ut dokumenter, fakser og kopier med tekst av laserkvalitet og livaktig fargegrafikk og fotografier med originale HP-blekkpatroner. Få dokumenter av arkivkvalitet som vil være lysekte i tiår[k3] med blekk og papir fra HP – det er ikke nødvendig å ta kopier av innkommende fakser. Skriv ut dokumenter som ikke vil smitte av eller bli flekket av vann med originalt HP-blekk og HP Advanced Paper. Skriv ut det du ser – HP Smart webutskrift[k4] sørger for at du får brukbare nettsider uten avkuttede kanter.
Målgruppe

HP Officejet J3680 All-in-One skriver, faks, skanner, kopimaskin er utviklet for hjemmekontor og små bedrifter som trenger full faksfunksjonalitet med innebygd telefon i tillegg til enkel og pålitelig utskrift, kopiering og skanning i farger.

Egenskaper og fordeler
 • Kompakt arkmatet faks med avanserte funksjoner i tillegg til innebygd telefonrør.
 • 33,6 kbps modem – send og motta fakser på ned til 3 sekunder per side.
 • 200-siders faksminne, minne for 100 kortnumre, kringkasting, forsinket sending.
 • Faks, kopier og skann flersidige dokumenter med 20-arks automatisk dokumentmater.
 • Skriv ut og kopier opptil 20 spm i svart-hvitt, 14 spm i farger.
 • Skann med 1200 x 1200 dpi optisk oppløsning, 48-bits farger, skann til e-post.
 • Frittstående fargekopiering uten å måtte slå på datamaskinen.
Inkludert i leveransen
  HP Officejet J3680 All-in-One, HP 21 svart blekkpatron (~200 sider), HP 22 trefargers blekkpatron (~165 sider), HP Photosmart Essential-programvare, installeringsveiledning, referansehåndbok, strømforsyning, strømledning, telefonledning. [Snitt basert på ISO/IEC 24711 eller HP-testmetoder og kontinuerlig utskrift. Faktisk kapasitet varierer betydelig avhengig av innholdet på utskrevne sider og andre faktorer. Noe blekk i patronen som følger med, brukes til oppstart av skriveren. Se http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies for å få mer informasjon]


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel